07/01/11 - 09:28

Βάστα ρε Θανάση

Δύσκολες ώρες περνάει ο αγαπημένος μας ηθοποιός, Θανάσης Βέγγος.

Βάστα ρε Θανάση
58.405views 0shares

Δίνει τη δική του μάχη για τη ζωή, ο αγαπημένος μας Θανάσης Βέγγος. Ο δημοφιλής ηθοποιός βρίσκεται στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός» εδώ και 18 μέρες. Εισήχθη πριν από μερικές εβδομάδες με εγκεφαλική αιμορραγία όταν έπεσε μέσα στο σπίτι του.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη τώρα και ισχυρό εγκεφαλικό επεισόδιο με αποτέλεσμα οι θεράποντες ιατροί να χαρακτηρίζουν τα επόμενα 24ωρα κρίσιμα, αφού δεν εμφανίζει σημάδια επαφής με το περιβάλλον.

Η γυναίκα του Ασημίνα και τα δύο αγόρια του βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό του και προσεύχονται για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του.

Οι γιατροί έχουν ζητήσει από την οικογένεια να του ξυπνά μνήμες, προκειμένου να διαπιστώσουν από συσπάσεις του προσώπου του αν υπάρχει βελτίωση. Τους συμβούλευσαν μάλιστα, να του μιλούν συνέχεια τις στιγμές που βρίσκονται δίπλα του.

Να διαπιστωθεί, δηλαδή, μέσω του θυμικού η πραγματική βλάβη του εγκεφάλου από το επεισόδιο που υπέστη. Από τις 19 Δεκεμβρίου ο 83χρονος δημοφιλής κωμικός βρίσκεται σε κώμα. Λόγω της μηχανικής υποστήριξης οι γιατροί φοβούνται για επιπλοκή και σε άλλα ζωτικά όργανα.

ΠΗΓΗ: Newsday.gr