Facebook Pixel Ανέκδοτο έχουν γίνει οι… παραιτήσεις του Λοβέρδου!
Life
| 2011-05-10 17:04:00

Ανέκδοτο έχουν γίνει οι… παραιτήσεις του Λοβέρδου!

Ανέκδοτο έχουν γίνει οι… παραιτήσεις του Λοβέρδου!

Έχει μια έφεση να… παραιτείται μέσω των τηλεοπτικών παραθύρων ο Α. Λοβέρδος και μάλιστα να χρησιμοποιεί, κάθε φορά που το κάνει, δραματικούς τόνους!

Την.. πρώτη του παραίτηση την έκανε στις 25 Οκτωβρίου του 2010: Ο Α. Λοβέρδος βγαίνει εκείνο το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER και στην εκπομπή του κ. Αυτιά, με… δραματικό τόνο δηλώνει ότι, αν δεν επιτύχει στο χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει, μέχρι τα τέλη Μαρτίου 2011, τότε θα παραιτηθεί από υπουργός. (τα χάλια στο χώρο της Υγείας παραπέμπουν στη δεκαετία του ΄70 ή του ΄80, αλλά ο Λοβέρδος παραμένει γαντζωμένος στην καρέκλα του)

Η δεύτερη, εξίσου μελοδραματική παρέμβαση- παραίτηση, έγινε στις 29 Μαρτίου 2011:

Μιλώντας στην Κοινωνία ώρα MEGA, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος είπε ότι αν δεν δοθούν στους φαρμακοποιούς τα χρήματα που τους χρωστάει το Δημόσιο μέχρι το Πάσχα, θα παραιτηθεί! (Ούτε τα χρήματα δόθηκαν, ούτε φυσικά παραιτήθηκε ο υπουργός).

Η τρίτη και φαρμακερή(;) ήταν χθες. Όλα ήταν καλά σχεδιασμένα. Κάλεσε τους ρεπόρτερ του υπουργείου Υγείας και τους διάβασε τη δήλωση που είχε ετοιμάσει το Σαββατοκύριακο. Το βράδυ πήγε στο Mega, το κανάλι που τον στηρίζει όσο κανένα άλλο, και επανέλαβε τον καημό του.

Σημείωση: Ο Ανδρέας Λοβέρδος στη …δεύτερη παραίτηση του είχε πει εν τη ρύμη του λόγου του μια μεγάλη αλήθεια, άσχετα αν ο ίδιος είναι ανακόλουθος: «δεν είναι δυνατόν να βγαίνει κανείς στα κανάλια και να λέει ψέματα μπροστά σε τόσο κόσμο…». Τα συμπεράσματα δικά σας… ΥΓ. Μέχρι τη στιγμή που γραφόταν αυτό το κείμενο δεν είχαμε …νέα παραίτηση Λοβέρδου. Μέχρι το βράδυ ποιος ξέρει…

Πηγή: kentrinews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags