Facebook Pixel (Ξανα)βγάλτε τις ομπρέλες
Life
| 2011-05-10 17:33:00

(Ξανα)βγάλτε τις ομπρέλες

(Ξανα)βγάλτε τις ομπρέλες

Βροχές και καταιγίδες στην Κρήτη, στα Δωδεκάνησα, στο Βορειοδυτικό Αιγαίο, στο Ιόνιο και κατά περιόδους κυρίως μετά το μεσημέρι σε αρκετές ηπειρωτικές περιοχές, περιμένουμε την Τετάρτη 11 Μαΐου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 7 έως 22 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 9 έως 18 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 22 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 13 έως 20 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις, στο Νότιο Αιγαίο δυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα βροχής ή καταιγίδας μετά το μεσημέρι κυρίως στα βόρεια, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 βαθμούς, αλλά στα βόρεια οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 18. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί.

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά περιόδους, κυρίως κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 με 21 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις, σχεδόν μέτριοι.

Πηγή: meteo.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags