Facebook Pixel Απατεώνες παριστάνουν τους απογραφείς!
Life
| 2011-05-13 12:16:00

Απατεώνες παριστάνουν τους απογραφείς!

Απατεώνες παριστάνουν τους απογραφείς!

Σιγά μην… έχαναν την ευκαιρία της απογραφής οι γνωστοί επιτήδειοι που βάζουν στο στόχαστρό τους ανυποψίαστους ηλικιωμένους!

Κάποιοι από αυτούς εμφανίστηκαν ως απογραφείς της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας σε τουλάχιστον δυο υπερήλικες στην Πάτρα και κατάφεραν να «ξαφρίσουν» τις οικονομίες τους!

Το πρώτο θύμα ήταν η ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού που δεν υποψιάστηκε το παραμικρό, όταν ένας άνδρας της χτύπησε το κουδούνι και της είπε ότι ερχόταν για την απογραφή. Μάλιστα, αφού τον έβαλε στο σπίτι της, προσφέρθηκε να του βάλει λίγο νερό. Τότε, εκείνος, βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να ψάξει στα γρήγορα τα συρτάρια της και να αρπάξει 1.000 ευρώ πριν φύγει βιαστικά!

Άλλο ένα παρόμοιο κρούσμα καταγράφηκε στην περιοχή της Εγλυκάδας, όπου πάλι απογραφείς- «μαϊμού» άρπαξαν χρηματικό ποσό από το σπίτι μιας ηλικιωμένης. Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι απογραφείς φέρουν ειδικό καρτελάκι- ταυτότητα στο οποίο αναγράφεται το όνομά τους αλλά και τα στοιχεία του επόπτη
τους.

*** Στα Αθίκια Κορινθίας, ένας 35χρονος και μια 25χρονη έκαναν δικό τους… έρανο, δήθεν για να καλύψουν τα χρήματα που απαιτούνταν για τη νοσηλεία ενός ασθενούς. Όμως, δεν είχαν την απαραίτητη άδεια κι έτσι κάποιος αντιλήφθηκε την κομπίνα και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας Κορίνθου, οι οποίοι τους συνέλαβαν για απάτη! Πάνω τους βρέθηκαν 105 ευρώ και ένα μπλοκ αποδείξεων, φυσικά χωρίς θεώρηση.

Πηγή: protothema.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags