Facebook Pixel Χίλιες φορές αλβανική τηλεόραση!
Life
| 2011-01-07 23:32:00

Χίλιες φορές αλβανική τηλεόραση!

Χίλιες φορές αλβανική τηλεόραση!

Nova, Conn-x, ΕΡΤ μας γδύνουν κάθε μήνα. Κι όλα αυτά για να μην βλέπουμε καν όλα τα πρωταθλήματα. Μήπως τελικά να βάλουμε αλβανική δορυφορική; Το sportdog συγκρίνει τις τιμές που προκαλούν θλίψη...

Όχι άλλο συνδρομητικό κάρβουνο!
 
Συγχαρητήρια στο Conn-x που μπόρεσε να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του καμπιονάτο, μπράβο και στη Nova για τις προσπάθειες που καταβάλλει κι αυτή εν μέσω κρίσης, όμως όχι άλλο κάρβουνο, ρε παιδιά. Όχι άλλο δούλεμα. Δεν μπορεί να θεωρείται επιτυχία ότι θα δει ο Έλληνας ποδοσφαιρόφιλος το. μισό καμπιονάτο. Τα πρωταθλήματα ξεκινάνε Αύγουστο, Σεπτέμβριο, κι όχι. Ιανουάριο.

Κι επειδή είμαστε και λίγο νευρικοί, κάτσαμε και τα βάλαμε κάτω, για να δούμε πόσο σοβαρά αντιμετωπίζουν τον Έλληνα ποδοσφαιρόφιλο τα δυο συνδρομητικά μπουκέτα. Ειδικά σε τόσο δύσκολη εποχή για το κάθε νοικοκυριό.

Και, μάλιστα, δεν θα συγκρίνουμε την Ελλάδα με κάποια προηγμένη ποδοσφαιρικά και τηλεοπτικά χώρα, όπως την Αγγλία ή την Ιταλία, αλλά με την γειτονική μας Αλβανία, που δεν είναι δα και... Κατάρ από πλούτο. Μην γελάτε καθόλου, διότι στο τέλος θα κουνάτε το κεφάλι με νόημα.

Ένας Έλληνας ποδοσφαιρόφιλος χρειάζεται χοντρικά 60 ευρώ το μήνα για να δει στη Nova το πρωτάθλημα Ελλάδας και Αγγλίας, Γαλλίας, Ρωσίας, Αργεντινής, Βραζιλίας, συν ΝΒΑ. Κι άλλα 40 περίπου ευρώ το μήνα (αναλόγως τη σύνδεση στο ίντερνετ συν την συνδρομή για το τηλεοπτικό πακέτο) για να παρακολουθήσει από το Conn-x την μπουντεσλίγκα, την πριμέρα και - με καθυστέρηση πέντε μηνών - το καμπιονάτο. Τα κύπελλα τα αφήνουμε έξω, αφού δεν αποτελούν προϊόντα αιχμής στο ποδόσφαιρο.

Με 100 ευρώ, λοιπόν, ο Έλληνας ποδοσφαιρόφιλος «αγοράζει» αυτά τα πρωταθλήματα. Και μπορεί, μάλιστα, να βλέπει παιχνίδια και σε ένα HD κανάλι του Nova.

O γείτονας Αλβανός, όμως, σίγουρα νιώθει προνομιούχος συγκριτικά με την χρεοκοπημένη Ελλάδα. Διότι οι εκπτώσεις γίνονται εκεί, που δεν έχουν οικονομική κρίση, κι όχι εδώ που έχουμε.

Στην Αλβανία, λοιπόν, υπάρχουν κι εκεί δυο συνδρομητικά πακέτα. Το ένα είναι το καινούργιο Tring, όπου με περίπου 150 ευρώ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ (!!!), μπορεί κάποιος να βλέπει την πρέμιερ λιγκ, το ρώσικο πρωτάθλημα, αλλά και το ελληνικό με τουλάχιστον τέσσερις αγώνες κάθε αγωνιστική. Και, μάλιστα, με επιλογή για την Super League κι ελληνικού ήχου!

 Το δεύτερο συνδρομητικό πακέτο είναι πιο. τσουχτερό. Το Digitalb δίνει με περίπου 350 ευρώ ΤΟ ΧΡΟΝΟ τα εξής: Τουλάχιστον δυο HD κανάλια και σε ημέρες με πολλούς αγώνες (Σάββατα ή για τσάμπιονς και γιουρόπα λιγκ) ακόμα και πέντε HD κανάλια.

Κι από πρωταθλήματα; Καμπιονάτο (από την αρχή της σεζόν εννοείται)... Μπουντεσλίγκα. Πριμέρα ντιβιζιόν. Σαμπιονά. Ολλανδικό πρωτάθλημα. Πορτογαλικό. Κύπελλα απ' όλες σχεδόν τις χώρες. ΝΒΑ. Τσάμπιονς λιγκ. Γιουρόπα λιγκ. Eurosport 1, 2. Milan Channel κλπ. Και, βέβαια, αλβανικό πρωτάθλημα για όποιον ενδιαφέρεται.

Στο σύνολο, δηλαδή, ο Αλβανός ποδοσφαιρόφιλος με 500 ευρώ τον χρόνο είναι μια χαρά και παρακολουθεί όλα τα πρωταθλήματα αιχμής, συν το ελληνικό, και με τέσσερα ή πέντε HD κανάλια! Ενώ ο δήθεν προνομιούχος Έλληνας ποδοσφαιρόφιλος πρέπει να διαθέσει 1.200 ευρώ περίπου για να δει τα ίδια ή και λιγότερα πρωταθλήματα, συν το... μισό καμπιονάτο. Και με μόνο προς το παρόν 1 HD κανάλι (συν το Eurosport). Δεν είναι κοροϊδία αυτό το πράγμα; Απλά ρωτάμε. Δεν ζητάμε και κάποια απάντηση, διότι δεν πρόκειται να δοθεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags