Facebook Pixel Ξέρουν τον δράστη
Life
| 2011-05-18 10:23:00

Ξέρουν τον δράστη

Ξέρουν τον δράστη

Τα βίντεο που έχουν καταγραφεί από τις δύο κάμερες και δείχνουν τις κινήσεις των τριών δραστών της εν ψυχρώ δολοφονίας του 44χρονου Μανώλη Καντάρη, θα ρίξουν φως στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας.
 

Στον εντοπισμό του ενός από τους τρεις δράστες έχουν καταλήξει οι αστυνομικές αρχές, μετά από εξονυχιστικές έρευνες. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης ο οποίος έχει ταχτοποιηθεί έχει ήδη αναζητηθεί στη διεύθυνση που έχει δηλώσει ως κατοικία, αλλά δεν έχει εντοπιστεί ακόμα.

Σημαντικό κομμάτι της έρευνας αποτελούν τα αποτυπώματα των δραστών τα οποία φέρεται να έχουν εντοπιστεί στα ρούχα του θύματος και σε άλλα αντικείμενα στο σημείο της δολοφονίας.

Τα ευρήματα αυτά οδηγούν την αστυνομία στην ταυτότητα τουλάχιστον ενός εκ των δραστών και έχει ήδη γίνει αναζήτησή του στο κέντρο της Αθήνας, με βάση στοιχεία που διαθέτουν οι υπηρεσίες αλλοδαπών της ΕΛΑΣ.

Τα σχετικά βίντεο είναι στα χέρια των ανδρών των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων προκειμένου να παραχθεί η ευκρινέστερη δυνατή εικόνα των δραστών. Ταυτόχρονα γίνεται προσπάθεια να συγκεντρωθούν στοιχεία για τους συνεργούς του βασικού υπόπτου από στέκια αλλοδαπών, κυρίως από χώρες της βορείου Αφρικής, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, του Κολωνού, των Πατησίων και αλλού.

Σημαντικό κομμάτι της έρευνας αποτελεί αυτό που έχει αναλάβει η ΕΥΠ σε συνεργασία με την Αντιτρομοκρατική και αφορά τις κλήσεις κινητών τηλεφώνων που έγιναν στην περιοχή που σημειώθηκε η εν ψυχρώ δολοφονία, έτσι ώστε να βρεθούν τα κινητά που χρησιμοποίησαν οι δράστες και μέσω αυτών να προσδιοριστούν οι κινήσεις αλλά και οι επαφές τους.

Οι έρευνες έχουν εξαπλωθεί και στον χώρο των κλεπταποδόχων προκειμένου η αστυνομία να μάθει αν κάποιοι προσπάθησαν να πουλήσουν ίδιου τύπου βιντεοκάμερα με αυτήν που είχε ο άτυχος 44χρονος.

Όπως όλα δείχνουν είναι πολύ πιθανό σε μικρό χρονικό διάστημα να έχουμε την πλήρη εξιχνίαση της δολοφονίας που σόκαρε την ελληνική κοινή γνώμη.

Πηγή: newstoday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags