Facebook Pixel Καλό σκονάκι το… SMS
Life
| 2011-05-20 17:23:00

Καλό σκονάκι το… SMS

Καλό σκονάκι το… SMS

Μαθητής εντοπίστηκε στις τουαλέτες του σχολείου να παίρνει με sms απαντήσεις από το κινητό του στο μάθημα «Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων», πολύ πριν εκφωνηθούν τα θέματα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, μετά από εντολή για επείγουσα προκαταρκτική εξέταση της κυρίας Ελένης Ράικου, ερευνά την πιθανότητα ύπαρξης κυκλώματος διαρροής θεμάτων στις πανελλαδικές εξετάσεις!

Στο κύκλωμα φέρεται πως έχει συμμετοχή φροντιστήριο, που έχει εντοπιστεί, ενώ ερευνάται πώς έπαιρνε λίγες ώρες νωρίτερα τα θέματα.

Πάντως, κακά τα ψέμματα, καλό σκονάκι τα SMS.

Τα ερωτήματα που υπάρχει τη δεδομένη στιγμή, είναι πως θα γίνει στο μέλλον επιστήμονας αυτός που πήρε έτοιμο το θέμα; Με σκονάκια; Στη δουλειά του με σκονάκια θα λειτουργεί; Αν γίνει ιατρός με σκονάκια θα κάνει καλά τους ανθρώπους;

Αλλά δεν φταίνε μόνο κάτι τέτοια παιδάκια. Φταίνε και οι γονείς τους που τους τα δίνουν όλα έτοιμα… Η πλάκα είναι ότι μερικοί γονείς δεν βλέπουν ότι τα παιδιά τους είναι στουρνάρια και όμως κάνουν τα πάντα για να περάσουν στο πανεπιστήμιο!

Και όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε δόντια, λάδια, λυτούς και δεμένους…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags