Facebook Pixel Άλλα γράφανε οι εφημερίδες το 2009, άλλα λένε σήμερα (ΦΩΤΟ)
Life
| 2011-05-24 16:08:00

Άλλα γράφανε οι εφημερίδες το 2009, άλλα λένε σήμερα (ΦΩΤΟ)

Άλλα γράφανε οι εφημερίδες το 2009, άλλα λένε σήμερα (ΦΩΤΟ)

Όπως γνωρίζετε είμαστε πολύ σκληροί πρώτα με το δικό μας συνάφι, το αθλητικό. Και ειδικά με τις κωλοτούμπες των αθλητικών εφημερίδων. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθούμε και τι γίνεται γύρω μας σε θέματα που απασχολούν όλο τον κόσμο.

Όταν, λοιπόν, έβγαινε κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ στις 4 Οκτωβρίου 2009, τότε οι μεγάλες πολιτικές εφημερίδες αποθέωναν τον Γιώργο Παπανδρέου, σα να ήρθε κάποιος Μεσσίας που θα μας έσωζε από την κατηφόρα και το λούκι που είχε βάλει την χώρα η ΝΔ.

Θυμόσαστε κάτι αθλητικά πρωτοσέλιδα το καλοκαίρι για το θωρηκτό Ουρτάδο που αποδείχθηκε πήλινος ή για το θηρίο Ντιόπ που σερνόταν επί μήνες; Και μετά έβγαιναν οι ίδιες εφημερίδες κι έκραζαν.

Σήμερα οι ίδιες πολιτικές εφημερίδες που έκαναν τον Παπανδρέου γίγαντα, τον... προσγειώνουν σε κάτι σα νάνο, μετά τα νέα μέτρα που πάρθηκαν χθες.

Έτσι…, για να μην λέμε μόνο για τις γυριστές των αθλητικών εφημερίδων. Που στο φινάλε, τι είναι το ποδόσφαιρο; Ένα παιχνίδι είναι. Ενώ στα πολιτικά ζητήματα θέλοντας και μη μπλέκονται όλοι οι πολίτες στην καθημερινότητά τους και στο μέλλον των παιδιών τους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags