24/05/11 - 20:30

Σήκωσαν πανό οι βουλευτές!

Σε ανάρτηση πανό στο προαύλιο της Βουλής προχώρησαν οι επικεφαλής του «Άρματος Πολιτών» Γιάννης Δημαράς και Βασίλης Οικονόμου, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τον αποκλεισμό τους από τις συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς.  

Σήκωσαν πανό οι βουλευτές!
45.634views 0shares

Το πανό έγραφε : «Η Ελλάδα δεν πωλείται. NAI» στην ομοψυχία, «ΟΧΙ» στη συνενοχή»

Σε γραπτή τους δήλωση οι κ. Δημαράς και Οικονόμου υποστηρίζουν ότι ο πρωθυπουργός συμπεριφέρεται σαν «Λουδοβίκος» και καλεί στο Μέγαρο Μαξίμου πολιτικούς φορείς και αρχηγούς «α λα καρτ».

Παράλληλα υπενθυμίζουν ότι το «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών» είναι πολιτικό κόμμα που δραστηριοποιείται και εκπροσωπείται στη Βουλή και αναρωτιούνται «από που κι ως που ο πρωθυπουργός διακρίνει τα νόμιμα κόμματα σε «πράσινους» και «βενετούς», σε αρεστούς και μη αρεστούς».

«Δικαίωμά του δεν είναι» υποστηρίζουν οι βουλευτές, κάνοντας λόγο για αυθαιρεσία με προφανή μικροκομματικά κίνητρα που κουρελιάζουν τους κοινοβουλευτικούς θεσμούς, ενώ υποστηρίζουν ότι ο κ. Παπανδρέου πρέπει να απολογηθεί γιατί «το μόνο που είναι κυρίαρχος είναι το σπίτι του».

Αρχικά προκλήθηκε ένταση όταν ο φρούραρχος και η ασφάλεια της Βουλής προσπάθησαν να απωθήσουν δημοσιογράφους που έσπευσαν να παρακολουθήσουν την πράξη των βουλευτών.

Πηγή:Skai.gr