Facebook Pixel Χρήσιμες συμβουλές για το σεξ
Life
| 2011-01-09 16:05:00

Χρήσιμες συμβουλές για το σεξ

Χρήσιμες συμβουλές για το σεξ

Κάνε μικρές αλλαγές για να σπάσεις τις σεξουαλικές σου ρουτίνες και το 2011 θα σου μείνει αξέχαστο!..

Κάνε σεξ τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα

Ακούγετε προφανές και είναι πολύ εύκολο να το λες, λίγο πιο δύσκολο να το κάνεις. Είτε έχεις σχέση είτε όχι, κάνε τον απολογισμό σου και δες πόσες βδομάδες πέρασαν το 2010 χωρίς να έχεις καμία σεξουαλική επαφή. Μόλις το κόψεις, είναι εύκολο να μείνεις στάσιμος σε μια κατάσταση που δεν ευχαριστεί κανέναν. Το καλό είναι ότι είναι σαν το ποδήλατο. Δεν το ξεχνάς ποτέ! Βάλε το λοιπόν στο πρόγραμμά σου και μην αφήσεις καμία βδομάδα του χρόνου να πάει χαμένη.

Κάνε και καμιά αγγαρεία

Το είπαμε και τις προάλλες ότι το να κάνεις δουλειές στο σπίτι για να βοηθάς την σύντροφό σου έχει αποτελέσματα και στο κρεβάτι σου. Το ξανά αναφέρω λοιπόν γιατί γίνεται ο κακός χαμός στους ερευνητικούς κύκλους μ’ αυτό το θέμα. Βλέπεις όταν κάνεις δουλειές, η σύντροφός σου είναι και πιο χαρούμενη και πιο ξεκούραστη. Όλα αυτά λοιπόν θα στ’ ανταποδώσει στο κρεβάτι σας.

Αγκαλιές 20 δευτερολέπτων

Το μόνο που χρειάζεται είναι 20 δευτερόλεπτα από το χρόνο σου. Κι αυτό για ν’ αγκαλιάσεις την σύντροφό σου. Τόσο χρόνο χρειάζεται για ν’ απελευθερωθεί στο σώμα της η λεγόμενη «ορμόνη της αγκαλιάς». Είναι αυτή η ορμόνη που σου δίνει την αίσθηση της ευφορίας και της σύνδεσης με τον σύντροφό σου. Έχε στο μυαλό σου ότι εσύ χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο, όποτε φρόντισε να κάνετε μια αγκαλιά διάρκειας ενός λεπτού την ημέρα. Αυτές οι μικρές επαφές μεταξύ σας είναι που θέτουν τις βάσεις για μια καλή σεξουαλική ζωή.

Κάνε διάλλειμα από το πορνό

Η γραμμή μεταξύ απόλαυσης και προβλήματος είναι πολύ λεπτή, ειδικά τώρα που με το διαδίκτυο έχεις εύκολη πρόσβαση στο πορνό. Έρευνες βλέπεις δείχνουν ότι οι άντρες αυνανίζονται 50%-500% περισσότερο από το φυσιολογικό. Αν λοιπόν ανήκεις σε αυτά τα ποσοστά, κοίτα να το κόψεις. Μπορεί να έχει βλαβερές επιπτώσεις για την σεξουαλική σου ζωή, με χαμηλή λίμπιντο και μειωμένη όρεξη για σεξ με την σύντροφό σου.

Αφιέρωσε τουλάχιστον 21 λεπτά στα προκαταρτικά

Είναι πλέον γνωστό ότι εσύ μπορείς να έρθεις πιο γρήγορα σε οργασμό από την σύντροφο σου. Αυτό που θα την βοηθήσει δεν είναι άλλο από τα προκαταρτικά. Μια έρευνα μάλιστα έδειξε ότι όσοι άντρες αφιέρωσαν 21 λεπτά στα προκαταρτικά ή και περισσότερο, οι σύντροφοί τους είχαν μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας στο να φτάσουν σε οργασμό. Όλα λοιπόν είναι θέμα χρόνου. Μην τον τσιγκουνευτείς λοιπόν.

Κράτα τη σεξουαλική σου ζωή φρέσκια

Είναι λογικό όταν έχεις κάνει σεξ περισσότερες από 1000 φορές με τον ίδιο άνθρωπο να υπάρχουν ρουτίνες. Όταν ξέρεις το σώμα του άλλου είναι εύκολο να χρησιμοποιείς κάθε φορά τα ίδια μονοπάτια για την δική σου αλλά και την δική της κορύφωση. Μ’ αυτό τον τρόπο όμως ξεχνάς την απόλαυση της διαδρομής. Αφιέρωσε λοιπόν λίγο χρόνο φέτος για να ν’ ανακαλύψεις καινούρια μονοπάτια και ν’ ανανεώσεις την σεξουαλική σου ζωή.

Οι κυρίες προηγούνται

Όταν μιλάμε για την ικανοποίηση μιας γυναίκας, το παλιό ρητό των καλών τρόπων τα λέει όλα. Ότι κι αν συμβεί λοιπόν μην ξεχνάς τη σύντροφό σου. Ένα θα σου πω! Η Lorena Bobbitt, όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς γιατί έκοψε το πέος του άντρα της, απάντησε: “Εκείνος είχε πάντα οργασμό, ενώ εγώ όχι. Ήταν πολύ εγωιστής.” Αυτό νομίζω τα λέει όλα.

Πηγή: Men24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags