Facebook Pixel Αύξηση Μ.Κ. στη Sportday, “γκάζια” στον Alpha
Life
| 2011-05-25 18:52:00

Αύξηση Μ.Κ. στη Sportday, “γκάζια” στον Alpha

Αύξηση Μ.Κ. στη Sportday, “γκάζια” στον Alpha

Τον υπερδιπλασιασμό του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας αποφάσισαν οι μέτοχοι της Sportday. Η Φόρμουλα 1 από το Μόντε Κάρλο στον Alpha την Κυριακή.

Τα... έσπρωξαν οι μέτοχοι στη Sportday

Τον υπερδιπλασιασμό του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας αποφάσισαν οι μέτοχοι της Sportday, που με αυτόν τον τρόπο δείχνουν εμπράκτως τη στήριξη τους στην εφημερίδα.

Μάλιστα η αύξηση έγινε με καταβολή μετρητών, προκειμένου η εφημερίδα να έχει ρευστότητα, μια λέξη... άγνωστη τον τελευταίο καιρό στα Ελληνικά ΜΜΕ.

Γκαζιές Alpha – Alpha από το Μόντε Κάρλο!

Αυτό το Σαββατοκύριακο, όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα στο Μόντε Κάρλο. Καθώς το GP θα μεταδοθεί σε 185 χώρες, πάνω από 850 εκ. τηλεθεατές σ’ όλο τον κόσμο αναμένεται να παρακολουθήσουν τις κόντρες των κορυφαίων πιλότων.

Οι στενοί δρόμοι, το ολισθηρό οδόστρωμα, οι μπαριέρες που καιροφυλακτούν και τα πολύ μαλακά ελαστικά της Pirelli που θα χρησιμοποιηθούν για πρώτη φορά, συνθέτουν το πιο απρόβλεπτο σκηνικό στο πιο λαμπερό περιβάλλον.

Στη μαρίνα συνωστίζονται τα μεγαλύτερα σκάφη του κόσμου, στην πλατεία μπροστά από το καζίνο βλέπει κανείς τα πιο όμορφα κορίτσια (κλικ φωτο για μεγέθυνση!) και τα πιο ποθητά σπορ αυτοκίνητα, ενώ στα μπαλκόνια των ξενοδοχείων συγκεντρώνεται όλο το διεθνές τζετ σετ.

Η εκπομπή F1 Countdown θα ξεκινήσει στις 14:00 με τα κυριότερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών και θα συνεχιστεί με πολύ παρασκήνιο απ’ το τι συμβαίνει στο Πριγκιπάτο πέρα από την αγωνιστική δράση. Κυριακή 29 Μαΐου 2011 στον Alpha.

Φήμες για απολύσεις στο στούντιο ΑΤΑ

Φήμες ακούγονται τις τελευταίες ώρες ότι γίνονται απολύσεις στο στούντιο παραγωγής ΑΤΑ του ΔΟΛ, όπως έγραψε το enimerosi24.gr . Η κατακόρυφη μείωση των παραγωγών για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν έχει ως αποτέλεσμα τις περικοπές στην εταιρεία της οποίας να αναφέρουμε το άνοιγμα κυμαίνεται σε μερικά εκατομμύρια ευρώ.

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags