28/05/11 - 09:56

Οι Ολλανδοί "ύψωσαν" τούρκικη σημαία στη Σαντορίνη

Αυτό κι’ αν είναι απίστευτo! Αλλά από τη στιγμή που ξεπουλάμε ποιον να κατηγορήσουμε: τους ολλανδούς που προκαλούν γνωρίζοντας καλά ότι στο συγκεκριμένο θέμα υπάρχει ψωμί ή το κράτος που επιτρέπει το διασυρμό της χώρας για άλλη μια φορά.

Οι Ολλανδοί "ύψωσαν" τούρκικη σημαία στη Σαντορίνη
39.402views 0shares

Η ολλανδική εφημερίδα De Pers, ύψωσε τουρκική σημαία στην κορυφή τρούλου εκκλησίας της Σαντορίνης.

Το free-press έντυπο τοποθέτησε στη θέση του σταυρού της εκκλησίας την τουρκική σημαία προκειμένου η φωτογραφία να συνοδεύσει άρθρο αναφορικά με τους Τούρκους που ενόψει πτώχευσης της Ελλάδας, το βρίσκουν ενδιαφέρον να επενδύσουν στα νησιά μας.

Επιχειρηματίες από την Τουρκία, ετοιμάζονται να αγοράσουν ελληνικά λιμάνια, αεροδρόμια και ακόμα και σύνολο νησιών γράφει η Eva Ludemann στο ρεπορτάζ της. μόνο που η στάση της γίνεται ακόμη πιο προκλητική όταν λέει πως στην Ελληνική Πρεσβεία στην Άγκυρα, ότι οι διπλωμάτες της χώρας μας σφουγγαρίζουν τους διαδρόμους επειδή τα χρήματα δεν επαρκούν για να συντηρήσουν προσωπικού καθαρισμού.

Η απάντηση του δημάρχου Θήρας υπήρξε άμεση, με τον Αναστάσιο Νικόλαο Ζώρζο να αποστέλλει επιστολή στην εφημερίδα. Οπως σημειώνει το news247.gr η επιστολή μεταξύ άλλων τονίζει:

«Με τα δημοσιεύματά σας προκαλείται το αίσθημα της περηφάνιας του λαού μας και αυτό δεν το ανεχόμαστε. Σας καλούμε άμεσα να αποκαταστήσετε την αλήθεια. Επιφυλασσόμαστε δε παντός νομίμου δικαιώματός μας», υπογραμμίζει.

Πηγή: newstoday.gr