Facebook Pixel Έλληνας ξεκίνησε τις καταλήψεις στις πλατείες της Ευρώπης…
Life
| 2011-05-28 11:29:00

Έλληνας ξεκίνησε τις καταλήψεις στις πλατείες της Ευρώπης…

Έλληνας ξεκίνησε τις καταλήψεις στις πλατείες της Ευρώπης…

Είδαμε τι έγινε με τους «Αγανακτισμένους» της Ισπανίας και βλέπουμε τι γίνεται με τους «Αγανακτισμένους» της Ελλάδας στο Σύνταγμα.

Αύριο, μάλιστα, υπάρχει σύνθημα για όλες τις πόλεις της Ευρώπης, ώστε να βγει ο κόσμος στους δρόμους και τις πλατείες, για να διαμαρτυρηθεί για τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.

Μας συγχωρείτε, ρε παιδιά, αλλά εμείς δεν ανεχόμαστε να υπάρχει το σλόγκαν ή ο αστικός μύθος πως οι Ισπανοί τα ξεκίνησαν όλα με την κατάληψη στις πλατείες με σκηνές κλπ. κι ότι αυτοί μας ξύπνησαν. Είναι αδικία προς την Ελλάδα αυτό να λένε ότι μας παρακίνησαν κι από πάνω, όταν όλα έχουν ξεκινήσει από Έλληνα!

Ποιος ήταν ο πρώτος που πήγε και κατασκήνωσε επί χρόνια σε πλατείες της Ευρώπης; Και, μάλιστα, πολύ κοντά στους Ισπανούς!

Αυτός, λοιπόν, που δημιούργησε την σημερινή μόδα είναι ο Σάββας! Δεν θυμόσαστε την διαφήμιση; Το 2004 έβαλε την σκηνή του κι έκανε κατάληψη στην πλατεία της Λισαβόνας, ενώ μετά μετακόμισε στην πλατεία της Βιέννης. Μην μας λένε, λοιπόν, ό,τι θέλουν οι Ισπανοί και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι. «Δικός» μας άνθρωπος, ένας Έλληνας, είχε κάνει την αρχή και είχε μετατρέψει σε Σύνταγμα όλη την Ευρώπη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags