Facebook Pixel «Η Ελλάδα δεν πέτυχε κανένα στόχο»
Life
| 2011-05-28 23:23:00

«Η Ελλάδα δεν πέτυχε κανένα στόχο»

«Η Ελλάδα δεν πέτυχε κανένα στόχο»

«Επιθεωρητές ισχυρίζονται ότι η Ελλάδα δεν πέτυχε κανέναν από τους δημοσιονομικούς στόχους προσαρμογής που συμφωνήθηκαν με το σχέδιο διάσωσης της, γεγονός που βάζει σε κίνδυνο την περαιτέρω χρηματοδότηση της χώρας» αναφέρει σε προδημοσίευση του το περιοδικό «Spiegel».

Το περιοδικό στο άρθρο του συμπληρώνει ότι «η τρόικα, στην έκθεση της που θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα, ισχυρίζεται ότι η Ελλάδα απέτυχε στους στόχους της. Το έλλειμμα ήταν υψηλότερο απ’ ό, τι είχε υπολογιστεί αρχικά. Το πρόβλημα είναι ότι η ελληνική κυβέρνηση ξοδεύει περισσότερα από τα συμφωνηθέντα στο πρόγραμμα βοηθείας».

Ο Όλι Ρεν φέρεται στο ίδιο δημοσίευμα να λέει ότι «εμείς οι Ευρωπαίοι θέτουμε τις ίδιες προϋποθέσεις με το ΔΝΤ. Θα αποφασίσουμε για την επόμενη δόση έπειτα από την έκθεση της Τρόικα. Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη».

Ωστόσο, ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου με παρέμβαση του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA δήλωσε ότι η προδημοσίευση αυτή δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα καθώς η έκθεση αυτή δεν υπάρχει από τη στιγμή που η διαπραγμάτευση συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες. Εξέφρασε μάλιστα την ελπίδα να γίνει η εκταμίευση και της επόμενης δόσης.

ΠΗΓΗ: newstoday.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags