Facebook Pixel Κλέβουν τους “Αγανακτισμένους”
Life
| 2011-05-29 13:21:00

Κλέβουν τους “Αγανακτισμένους”

Κλέβουν τους “Αγανακτισμένους”

Ώρα 18.00, πλατεία Συντάγματος οι κατσαρόλες, οι σφυρίχτρες και οι κόρνες δίνουν το σύνθημα προκειμένου οι “Αγανακτισμένοι” να συγκεντρωθούν στην Αμαλίας μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Αποτελεί όμως και το σύνθημα για δεκάδες “Αγανακτισμένους” μικροπωλητές και καντινιέριδες οι οποίοι βρήκαν την ευκαιρία να “βγάλουν” το κάτι τις παραπάνω από τους συγκεντρωμένους ανέργους, μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενους.

Αισχοκέρδεια σε όλο της το μεγαλείο. Στα 4 – 5 ευρώ το σάντουιτς με καλαμάκι ή λουκάνικο δυο, τρεις φέτες ντομάτα και λίγο κρεμμυδάκι.

Όποιος διψάσει και κάνει το λάθος να αγοράσει μπίρα ή αναψυκτικό θα πρέπει να καταβάλει 2 ευρώ... και βέβαια ούτε λογος για απόδειξη ή αστυνόμευση από την δημοτική αρχή της εν λόγω κατάστασης.

Δίπλα στους “Αγανακτισμένους” καντινιέριδες παρατάχθηκαν και οι “θυμωμένοι” αλλοδαποί μικροπωλητές με απλωμένη στο πλακόστρωτο της πλατείας Συντάγματος την “μαϊμού” πραμάτεια τους.

Στη Θεσσαλονίκη οι “Αγανακτισμένοι” έδιωξαν τους μικροπωλητές πριν γίνει “πανηγύρι” η διαμαρτυρία.

Διανυκτέρευση στην πλατεία Συντάγματος
Για τέταρτη συνεχόμενη μέρα, το Σάββατο, οι "Αγανακτισμένοι" πλημμύρισαν στο Σύνταγμα. Με βασικό σύνθημα "πάρτε το μνημόνιο και φύγετε απο δώ" χιλιάδες πολίτες, όλων των ηλικιών, διαδήλωσαν κατά των μέτρων λιτότητας. Γι' ακόμη μια φορά πολλοί απο αυτούς εφοδιάστηκαν με κατσαρόλες και σφυρίχτρες ενώ κάποιοι κατέβηκαν με τις μοτοσικλέτες τους.

Ο αριθμός των σκηνών αυξήθηκε ενώ πολλοί έφεραν και υπνόσακους ωστε να μείνουν εκεί το βράδυ, ενόψει της πανευρωπαϊκής κινητοποίησης κατα των μέτρων λιτότητας, σήμερα.

Πηγή: Newsit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags