Facebook Pixel Bραβεύτηκε η Βρετανίδα που βρήκε και παρέδωσε φάκελο με 27.000 ευρώ
Life
| 2011-05-30 18:47:00

Bραβεύτηκε η Βρετανίδα που βρήκε και παρέδωσε φάκελο με 27.000 ευρώ

Bραβεύτηκε η Βρετανίδα που βρήκε και παρέδωσε φάκελο με 27.000 ευρώ

Μητέρα έξι παιδιών είναι η Βρετανίδα που βρήκε έξω από σούπερ μάρκετ της Κέρκυρας 27.000 ευρώ και τα παρέδωσε στον υπάλληλο του τουριστικού γραφείου που είχε χάσει τον χαρτοφύλακα του.

Η πολύτεκνη μητέρα ζει 16 χρόνια στην Βόρεια Κέρκυρα όπου στους Πάγους, την πανέμορφη παραλιακή περιοχή, διατηρεί ενοικιαζόμενα δωμάτια. Ο άνδρας της είναι επίσης Άγγλος που νιώθει την Ελλάδα σαν δεύτερη πατρίδα του. Η Αστυνομική Διεύθυνση της Κέρκυρας την Κυριακή 29-5-2011 και ώρα 20.30΄, στο Γραφείο του Αστυνομικού Διευθυντή, διοργάνωσε εκδήλωση και τίμησε την Βρετανίδα, η οποία την 24-5-2011 βρήκε και παρέδωσε χαρτοφύλακα που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόξενος και η Υποπρόξενος του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα, ο Δήμαρχος Κέρκυρας, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων Δημ. Τσιότσιος και ο κάτοχος του χαρτοφύλακα, οι οποίοι εξήραν το ήθος και την προσωπικότητα της Βρετανίδας.

Το πνεύμα αξιοπρέπειας και ανιδιοτέλειας που χαρακτηρίζει την πράξη της αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και υπόδειγμα υπεύθυνης κοινωνικής συμπεριφοράς.

Πηγή: crimesonair.blogspot.com
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags