Facebook Pixel Πλημύρισε η Θεσσαλονίκη!
Life
| 2011-06-02 19:50:00

Πλημύρισε η Θεσσαλονίκη!

Πλημύρισε η Θεσσαλονίκη!

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η σημερινή βροχόπτωση που ξέσπασε μετά τις δυο το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη.
 

Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε, ενώ η Πυροσβεστική δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων από υπόγεια σπιτιών και ισόγεια καταστήματα, κυρίως, στις δυτικές περιοχές της πόλης.

υσκολίες υπήρχαν και στην κυκλοφορία οχημάτων , ενώ δεν έλειψαν τα τροχαία ατυχήματα με υλικές ζημιές, που δημιούργησαν έντονο μποτιλιάρισμα σε αρκετούς κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Κλειστή έμεινε για τουλάχιστον μία ώρα, για λόγους ασφαλείας, η Περιφερειακή Οδός από την οδό Ωραιοκάστρου έως την οδό Μακρυγιάννη, λόγω συσσώρευσης μεγάλου όγκου υδάτων στο οδόστρωμα. Η κυκλοφορία σ’ αυτό το κομμάτι δόθηκε αργότερα το απόγευμα σταδιακά στην κυκλοφορία, ενώ χρειάστηκε να επιστρατευτούν δημοτικά συνεργεία για να απομακρυνθούν τα νερά από το οδόστρωμα.

Την ίδια ώρα, η Πυροσβεστική δέχθηκε 55 κλήσεις για άντληση υδάτων από υπόγεια σπιτιών και ισόγεια καταστήματα στις περιοχές Εύοσμος, Σταυρούπολη και Εύοσμο.

Επιπλέον, προβλήματα από εκτεταμένες διακοπές, για δυο περίπου ώρες, σημειώθηκαν στην ηλεκτροδότηση του κέντρου της Θεσσαλονίκης, εξ' αιτίας βλάβης σε υποσταθμό της ΔΕΗ.

Πηγή:Newstoday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags