05/06/11 - 00:53

Νέος ιός στο Facebook με όνομα …Στρος Καν!

Μετά τον παγκόσμιο σάλο που έχει προκαλέσει η υπόθεση Στρος Καν, αυτή τη φορά ο πρώην Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου επιτίθεται στους υπολογιστές μας!

Νέος ιός στο Facebook με όνομα …Στρος Καν!
54.116views 0shares

Εδώ και μερικές μέρες κυκλοφορεί μια δημοσίευση στο Facebook η οποία υποτίθεται ότι παρουσιάζει το βίντεο της επίθεσης του Ντομινίκ Στρος Καν στην 32χρονη καμαριέρα στη σουίτα του Sofitel.

Σε περίπτωση που κλικάρετε πάνω στο link του υποτιθέμενου βίντεο, προφανώς δεν θα παρακολουθήσετε τον βιασμό της έγχρωμης καμαριέρας, αλλά το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να μεταφερθείτε σε έναν server της Λιθουανίας και να γεμίσετε τον υπολογιστή σας με ιούς. Το αξιοσημείωτο στην όλη υπόθεση είναι ότι ο επικίνδυνος αυτός ιός προσβάλει περισσότερο τους υπολογιστές Mac.

Ο ιός αυτός καταφέρνει να γίνει πιο πειστικός εκμεταλλευόμενος τα γνωστά likes του Facebook. Για παράδειγμα κάτω από τη δημοσίευση θα ακολουθούν τα likes των φίλων σας.

Για αυτό λοιπόν, αν δείτε στο προφίλ σας την δημοσίευση με το «καυτό» βίντεο του Ντομινίκ Στρος Καν με την καμαριέρα, μην πέσετε στην παγίδα του. Εξάλλου, η περιέργεια, ως γνωστόν, σκότωσε τη γάτα…

ΠΗΓΗ: techgear.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ