Facebook Pixel Ένα «like» στο facebook του στοίχισε την ζωή…
Life
| 2011-06-05 09:02:00

Ένα «like» στο facebook του στοίχισε την ζωή…

Ένα «like» στο facebook του στοίχισε την ζωή…

Μέσω της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης facebook, έφτασαν κάποιες εικόνες εκεί που τελικά δεν έπρεπε, δημιουργήθηκαν ψεύτικα προφίλ με σκοπό να παγιδευτούν 2 χρήστες και τελικά γράφτηκε το τραγικό τέλος ενός άνδρα ο οποίος δολοφονήθηκε.
 

Όπως αποκαλύπτει το βήμα, πρόκειται για τις άγνωστες πλευρές ενός εγκλήματος πάθους που εξιχνιάστηκε μόλις πριν από λίγες μέρες μετά σχεδόν από ένα χρόνο. Στις 8 Μαίου 2010, ο Απόστολος Κ. βρέθηκε δολοφονημένος σε παρκινγκ νυχτερινού κέντρου στο ύψος Κορωπίου. Σύμφωνα με όσα στοιχεία προέκυψαν κατά την εξιχνίαση της υπόθεσης, ο δράστης είναι ένας 26χρονος Αλβανός.

Το κίνητρο της δολοφονίας και η προειδοποίηση που δεν είδε ποτέ το θύμα…

Η άκρη του νήματος βρέθηκε όταν μια στενή συγγενής του 30χρονου άνοιξε τον υπολογιστή του και μπήκε στη σελίδα που διατηρούσε στο Facebook. Εκεί ανακάλυψε ότι λίγη ώρα προτού δολοφονηθεί ο άτυχος νεαρός είχε δεχθεί ένα μήνυμα στον «τοίχο» του από νεαρή συνάδερφό του, βουλγαρικής καταγωγής. Δεν είχε προλάβει όμως να το δει γιατί είχε ήδη ξεκινήσει να πάει στη μοιραία συνάντηση. Όπως προκύπτει από το διαβιβαστικό έγγραφο της Ασφάλειας, στη σελίδα του Απόστολου στο Facebook αναφερόταν: «Ήθελα να σου πω ότι η κοπέλα αυτή, η Ela, που σε ρώτησα, είμαι σίγουρη ότι είναι ο Νίκος. Και ήθελα να σου πω να μη συναντηθείς μαζί της, μη και σου έρθει καπέλο».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags