05/06/11 - 12:26

Το βίντεο της κυβέρνησης που μας ...χρυσώνει το χάπι

Μέσω ενός βίντεο το οποίο είναι αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνησης, το ΠΑΣΟΚ δίνει την δική του απάντηση σε όλα όσα συμβαίνουν στην χώρα στον απόηχο της οικονομικής πολιτικής και του μνημονίου.  

50.058views 0shares

Με κεντρικό μήνυμα «Αλλάζουμε μαζί», το βίντεο προωθεί μια επικοινωνιακή πολιτική, στηρίζοντας την άποψη ότι «μέσα σε 20 μήνες έγιναν όσα δεν έγιναν χρόνια ολόκληρα και πετύχαμε πολλά»…

Ενδεχομένως οι απανωτές συγκεντρώσεις των «Αγανακτισμένων» αλλά και η σπουδαία ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα των διαδηλώσεων κατά του μνημονίου, έκαναν την κυβέρνηση να θέλει να κερδίσει με αυτόν τον τρόπο τις εντυπώσεις. Ετσι, μεταξύ άλλων στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε και εσείς, αναφέρεται:

"Για να γλυτώσουμε από την χρεοκοπία εξασφαλίσαμε ένα πρωτόγνωρο μηχανισμό στήριξης ύψους 110 δισ. ευρώ και για να εξασφαλίσουμε το μέλλον των παιδιών μας καταφέραμε την μεγαλύτερη μείωση του ελλείμματος που πέτυχε ποτέ χώρα στην ευρωζώνη"

"Για ένα κράτος που σέβεται τα χρήματα των πολιτών του, βάζουμε τάξη στο αχανές και άναρχο δημόσιο, με τον Καλλικράτη, με μείωση κατά 2 δισ. ευρώ των λειτουργικών δαπανών του δημοσίου, με μείωση των ελλειμμάτων των ΔΕΚΟ κατά 20% το 2010, με μείωση των δαπανών των δημόσιων νοσοκομείων, με την ηλεκτρονική συνταγογράφιση και με την μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού που εξασφαλίζει τις συντάξεις των παιδιών μας"

"Για μια κοινωνία πιο δίκαιη, πιο ασφαλή, πιο όμορφη με μείωση τιμών σε χιλιάδες φάρμακα , με μείωση φορολογίας για εισοδήματα μέχρι 40.000 ευρώ, με καταπολέμηση της φοροδιαφυγής με πρόστιμα 3,4 δισ. ευρώ το 2010 και κατάσχεση 555 σκαφών, με 5.000 αστυνομικούς δίπλα στον πολίτη στις γειτονιές, με τους πρώτους δασικούς χάρτες για την θωράκιση των δασών μας, με τις επιδοτήσεις των αγροτών στην ώρα τους, με χιλιάδες αποσπασμένους εκπαιδευτικούς και πάλι στα σχολεία, με το ψηφιακό σχολείο και με περισσότερους γιατρούς στην υπηρεσία των ασφαλισμένων"

"Για να νοιώσουμε και πάλι αισιόδοξοι, περήφανοι και δυνατοί, συνεχίζουμε. Έχουμε δρόμο μπροστά μας αλλά θα τα καταφέρουμε….Αλλάζουμε μαζί" είναι το μήνυμα με το οποίο κλείνει η κυβέρνηση αυτό το βίντεο.

Πηγή: newstoday.gr