Facebook Pixel Μαροκινοί ρήμαξαν σπίτια και μαγαζιά στην Ρόδο
Life
| 2011-06-05 13:13:00

Μαροκινοί ρήμαξαν σπίτια και μαγαζιά στην Ρόδο

Μαροκινοί ρήμαξαν σπίτια και μαγαζιά στην Ρόδο

Με μοναδικό «όπλο» δύο κατσαβίδια, δυο Μαροκινοί μετανάστες κατάφεραν μέσα σε πέντε ημέρες να κάνουν τέσσερις διαρρήξεις σε διαφορετικές περιοχές της Ρόδου.

Από τα δυο καταστήματα και δυο σπίτια που «χτύπησαν», κατάφεραν να αποσπάσουν πλούσια λεία. Οι δυο αλλοδαποί, ένας 41χρονος και ένας 27χρονος, συνελήφθησαν τυχαία όταν υποβλήθηκαν σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ρόδου και διαπιστώθηκε ότι τα δελτία ταυτότητας που είχαν μαζί τους ήταν πλαστά. Στην κατοχή τους, όμως, βρέθηκαν 700 ευρώ, κινητά τηλέφωνα, κοσμήματα και ηλεκτρονικά είδη που δεν μπορούσαν να εξηγήσουν πώς βρέθηκαν στα χέρια τους.

Έτσι, οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια όπου ανακρίθηκαν και ομολόγησαν ότι, μέσα σε ένα πενθήμερο, είχαν διαρρήξει ένα παντοπωλείο στους Πεύκους Λίνδου και ένα σούπερ μάρκετ στα Καλαβάρδα αλλά και δυο κατοικίες στο Φαληράκι και την Ρόδο όπου κινούνταν με νοικιασμένα αυτοκίνητα. Συνολικά, είχαν αρπάξει 1.150 ευρώ, έναν φορητό υπολογιστή, ένα κινητό, 868 πακέτα τσιγάρα και αρκετά μπουκάλια με ποτά, τρόφιμα και ρούχα, μέρος των οποίων ήταν αυτά που κατασχέθηκαν πάνω τους και αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags