05/06/11 - 19:50

«Ο λαός θυσιάζεται, εσείς τον δηλητηριάζετε»

Τα δημοσιεύματα περί τοποθέτησης «ανθύπατων» της τρόικας για την επιτήρηση του έργου των ελληνικών υπουργείων διαψεύδει η κυβέρνηση, κάνοντας λόγο σε ανακοίνωσή της την Κυριακή για «επικίνδυνη παραπληροφόρηση που διαμορφώνει κλίμα σύγχυσης».  

«Ο λαός θυσιάζεται, εσείς τον δηλητηριάζετε»
42.341views 0shares

«Όλοι καλούνται πλέον να αναλάβουν τις ευθύνες τους» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, την στιγμή που και υπουργικά στελέχη απορρίπτουν κατηγορηματικά το ενδεχόμενο τοποθέτησης «επιτρόπων» στα χαρτοφυλάκιά τους.

Η κυβέρνηση «καταγγέλλει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, την επικίνδυνη παραπληροφόρηση Μέσων Ενημέρωσης τα οποία δηλητηριάζουν την κοινή γνώμη, είτε με ανύπαρκτες «πληροφορίες» για «ξένους Επιτρόπους - Ανθύπατους στα υπουργεία», είτε με ανοίκειες και ανιστόρητες εκφράσεις περί «κατοχής» στην Ελλάδα» αναφέρει η ανακοίνωση.

«Με τη συμβολή, με τις θυσίες του Ελληνικού λαού, δίνουμε εδώ και πολλούς μήνες έναν τιτάνιο αγώνα για να σώσουμε την Ελλάδα από την χρεοκοπία, για να διαφυλάξουμε την εθνική μας αξιοπρέπεια, αγώνα», σημειώνει η ανακοίνωση, «στον οποίο οφείλουν εν πολλοίς την επιβίωσή τους και τα Μέσα Ενημέρωσης, καθώς η κατάρρευση της χώρας θα σήμαινε και τη δική τους κατάρρευση».

Αναφέροντας χαρακτηριστικά πως η «παραπληροφόρηση είτε εδράζεται είτε όχι σε σκοπιμότητες, στρέφεται εναντίον του δημόσιου συμφέροντος», η ανακοίνωση υπογραμμίζει: «Αρκετά πια λοιπόν με την ανευθυνότητα, τα ψέματα τελείωσαν και όλοι καλούνται πλέον να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Πηγή: Tanea.gr