Facebook Pixel Η ΕΣΗΕΑ για “Εξέδρα”
Life
| 2011-06-06 19:37:00

Η ΕΣΗΕΑ για “Εξέδρα”

Η ΕΣΗΕΑ για “Εξέδρα”

Στο περιθώριο της συνάντηση των μέλλων του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ που ακόμα δεν συγκροτήθηκε σε σώμα (σ.σ. διαβάστε παρακάτω) συζητήθηκε όπως ήταν φυσικό και το θέμα των ημερών, που δεν είναι άλλο από την εφημερίδα “Εξέδρα”.

Συζητήθηκε ο θέμα της “Εξέδρας”

Στο περιθώριο της συνάντηση των μέλλων του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ που ακόμα δεν συγκροτήθηκε σε σώμα (σ.σ. διαβάστε παρακάτω) συζητήθηκε όπως ήταν φυσικό και το θέμα των ημερών, που δεν είναι άλλο από την εφημερίδα “Εξέδρα”.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν από τους εργαζόμενους, στόχος του ΔΟΛ ήταν να γλιτώσει τις αποζημιώσεις, μεταβιβάζοντας την εφημερίδα στην εταιρία συμφερόντων Μ. Ανδρουλιδάκη και βάζοντας τους εργαζομένους να υπογράψουν χαρτί το οποίο θα έλεγε ότι δεν έχουν καμία απαίτηση από τον ΔΟΛ.

Αυτό πάντως, που έγινε σαφές, είναι ότι όσοι επιλέξουν την εθελουσία θα πάρουν όλα όσα δικαιούνται, ενώ όλοι οι υπόλοιποι θα πάρουν κανονικά της αποζημιώσεις τους και παράλληλα θα μπουν στο ταμείο ανέργων της Ένωσης, προκειμένου να πάρουν κανονικά τα επιδόματά τους.

Οι δημοσιογράφοι της “Εξέδρας” δεν πρόκειται να υπογράψουν κανένα χαρτί, πριν αυτό εξεταστεί από τη νομική υπηρεσία της “Ένωσης”.

Σε ότι αφορά την επόμενη μέρα της εφημερίδας, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα φύλλο με “νεαρούς” συναδέλφους και σαφώς μειωμένο μπάτζετ. Μένει να δούμε αν η “νέα” Εξέδρα θα έχει την επιτυχία που θέλουν οι νέοι ιδιοκτήτες.

Τρίτη, αλλά όχι... φαρμακερή

Για τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση τα μέλη του νέου Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 25ης και 26ης Μαϊου, δεν κατάφεραν να βγάλουν άκρη και να συγκροτήσουν το Δ.Σ. σε σώμα.

Την ίδια στιγμή τα προβλήματα στον Τύπο γιγαντώνονται, οι απολύσεις σε συγκεκριμένες εφημερίδες είναι ομαδικές (σ.σ. Εξέδρα), αλλά η ΕΣΗΕΑ, έχει τις... εσωτερικές της διαφωνίες.

Θυμίζουμε για άλλη μια φορά, ότι μετά τις προηγούμενες εκλογές, το Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα, έπειτα από επτά μήνες. Ελπίζουμε τούτη τη φορά, ο χρόνος που θα χρειαστεί να είναι πολύ μικρότερος, διότι μέσα σε επτά μήνες ο χάρτης των ΜΜΕ μπορεί να έχει αλλάξει δραματικά.

Έγινε και μια ψηφοφορία για την ανάδειξη προέδρου με αυτοπροτεινόμενο τον Η. Κανέλλη, της Μεταρρύθμισης, η οποία ψηφοφορία οδήγησε στο εξής αποτέλεσμα: 6 κατά, 2 υπέρ και 3 λευκά. Αύριο θα επαναληφθεί η συνεδρίαση.

Παράταση... φωτιά

Περίπου 1,5 εκατ. τηλεθεατές παρακολούθησαν το πεντάλεπτο της παράτασης του τελευταίου τελικού στο μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Η μέση τηλεθέαση για το συγκεκριμένο διάστημα του αγώνα, έφτασε το 13,7% με 36,3%, ενώ κατά τη διάρκεια του κανονικού αγώνα ο μ.ο. τηλεθέασης ήταν 8,7% με 20,1%, κάτι που σημαίνει ότι κοντά στο 1 εκατ. φιλάθλων είδαν το παιχνίδι.

Απολύσεις στην “Ισοτιμία”

Ο διευθυντής της “Ισοτιμίας” Δημήτρης Παπαδοκωστόπουλος και ο αρχισυντάκτης Φώτης Κόλλιας, απολύθηκαν από την ιδιοκτησία της εφημερίδας.

Βρήκε πρόεδρος στον ΕΔΟΕΑΠ

Κατά την πρώτη συνεδρίαση της 6ης Ιουνίου 2011 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΝΙΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ( Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π ) που προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες της 25ης και 26ης Μαΐου 2011.Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου για την διετία 2011 – 2013, επανεκλέχθηκε η πλειοψηφήσασα σύμβουλος Ελένη Σπανοπούλου.

Η πλήρης σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής :
Πρόεδρος:Ελένη Σπανοπούλου
Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Νεστορίδης
Γεν. Γραμματέας: Αργύρης Δεμερτζής
Ταμίας: Δημήτρης Μυλωνάς
Πρόεδρος ΤΥΠ: Παναγιώτης Τσούτσιας
Μέλη: Ελένη Δελβινιώτη, Γεώργιος Βλαβιανός,Μαρία Παπατόλια, Σίμος Καταϊφτσής

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags