Facebook Pixel Άγριο "ξύλο" στον τσάρο!
Life
| 2011-06-07 14:58:00

Άγριο "ξύλο" στον τσάρο!

Άγριο "ξύλο" στον τσάρο!

Πυρ κατά βούληση δέχεται ο υπουργός Οικονομικών από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. "Με κοίταζες σαν ούφο όταν σου έλεγα να πάρεις μέτρα", του είπε η Βάσω Παπανδρέου!

Πολύ σκληρή η δοκιμασία του υπουργού Οικονομικών ο οποίος στην ομιλία του που διήρκησε 2 ώρες και 15 λεπτά παραδέχτηκε στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ότι έγιναν λάθη. «Δεν έχουμε αποτύχει, υπάρχουν όμως ορισμένες αστοχίες στην εφαρμογή της πολιτικής μας», είπε ο «τσάρος» και εξήγησε ότι ασκείται μεγάλη πίεση από την Τρόικα για τη υλοποίηση των αποκρατικοποιήσεων, ενώ ανέφερε ότι είναι το πρώτο θέμα στην ατζέντα των δανειστών.

Εν συνεχεία τον λόγο άρχισαν να παίρνουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, με τους διαλόγους που ακολουθούν να είναι χαρακτηριστικοί του κλίματος με το οποίο βρίσκεται αντιμέτωπος ο Γ. Παπακωνσταντίνου.

Η κυρία Παπανδρέου πήρε τον λόγο και έριξε τα πρώτα "βέλη" λέγοντας πως «χρησιμοποιείτε το opengov για να δικαιολογείτε τους κολλητούς σας» και συνέχισε επισημένοντας στον υπουργό Οικονομικών "όταν σου είπα να πάρεις μέτρα το 2009 με αντιμετώπισες σαν ούφο, δεν υπάρχει σχέδιο αλλά εκβιαστικά διλλήματα" για να κλήσει την ομιλία της αναφέροντας πως "όταν η Δημοκρατία εκβιάζεται τότε δολοφονείται".

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο newstoday.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags