Facebook Pixel Ο καιρός σήμερα
Life
| 2011-06-09 07:30:00

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους, σποραδικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, καθώς και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα, περιμένουμε την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 13 έως 33 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 17 έως 32 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 36 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 18 έως 32 βαθμούς, αλλά στις βόρειες ακτές της Κρήτης και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα αγγίξουν τους 36 βαθμούς Κελσίου. Σημειώνεται ότι στη Βόρεια Κρήτη οι θερμοκρασίες θα διατηρηθούν σε υψηλά επίπεδα ακόμα και τις βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα υπόλοιπα πελάγη από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι, ενώ στον Κορινθιακό το δυτικό ρεύμα θα είναι περισσότερο ενισχυμένο στα επίπεδα των 6 με 7 μποφόρ.

Ζέστη και λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 35 με 36 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί σχεδόν μέτριοι και κατά περιόδους τοπικά μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν, με πιθανότητα να εκδηλωθέι πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα στα ορεινά, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 με 32 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Πηγή: meteo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags