Facebook Pixel Πτώση της θερμοκρασίας
Life
| 2011-06-10 07:40:00

Πτώση της θερμοκρασίας

Πτώση της θερμοκρασίας

Καλό καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τοπικές καταιγίδες τις απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά και πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε για σήμερα Παρασκευή.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 ως 30 βαθμούς Κελσίου στη Β. Ελλάδα, 21 ως 33 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 19 ως 29 στη Δυτική Ελλάδα, 22 ως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Μέτριοι και τοπικά ισχυροί άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο, ενώ ισχυροί άνεμοι δυτικών διευθύνσεων θα πνέουν στα νοτιότερα πελάγη. Τοπικά ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Καλό καιρό και μικρή πτώση της θερμοκρασίας περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 32 ως 33 βαθμούς Κελσίου. Μέτριοι και από το μεσημέρι ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, μέτριοι στο Νότιο Ευβοϊκό.

Καλό καιρό και μικρή πτώση της θερμοκρασίας περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 ως 29 βαθμούς Κελσίου. Ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν αρχικά στο Θερμαϊκό, με σταδιακή εξασθένιση μέσα στην ημέρα.

Πηγή: Zougla.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags