Facebook Pixel Άγρια επίθεση με μαχαίρι σε συμπλοκή οπαδών!
Life
| 2011-06-13 12:18:00

Άγρια επίθεση με μαχαίρι σε συμπλοκή οπαδών!

Άγρια επίθεση με μαχαίρι σε συμπλοκή οπαδών!

Τον χάρο με τα μάτια του είδε ένας 21χρονος από το Ρέθυμνο της Κρήτης, όταν την περασμένη Κυριακή ταξίδεψε στην Αθήνα για να δει με έναν φίλο του τον τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.
 

Στις 01:30 τα ξημερώματα και ενώ ο φίλος του τον πήγε μέχρι το μετρό Αγίου Δημητρίου για να βρει ταξί στην τοπική πιάτσα.

Λίγα μέτρα πιο μακριά, μια ομάδα νεαρών που επέβαιναν σε 30 μηχανάκια τον περικύκλωσαν και του ζήτησαν το κινητό και τα λεφτά το και δεν δίστασαν να τον χτυπήσουν με σιδερογροθιές, αλυσίδες και λοστό.

Όταν το θύμα αντιστάθηκε, η συμμορία εξαγριώθηκε ακόμα περισσότερο και πολλοί άρχισαν να τον χτυπούν με κράνη και αλυσίδες και άλλα αιχμηρά αντικείμενα, ενώ κάποιοι τον μαχαίρωσαν στο κεφάλι και τη γάμπα.

Ο 21χρονος μπήκε μέσα σε ένα ταξί για να προστατευθεί. Η συμμορία επιτέθηκε και σε αυτό, σπάζοντας το παρμπρίζ. Ο νεαρός με όση δύναμη του είχε απομείνει "απαντούσε" στις επιθέσεις, χτυπώντας όποιον έφτανε κοντά του. Εκείνη τη στιγμή έφτασαν άνδρες της ομάδας Δι.ΑΣ.

Ο 21χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, από όπου βγήκε με ράμματα στα πόδια και στο κεφάλι.

Πηγή: cretalive.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags