15/06/11 - 16:20

Οι κουκούλες έπεσαν! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Με την ανοχή της αστυνομίας (!) οι "γνωστοί - άγνωστοι" διέλυσαν την ειρηνική διαδήλωση των "Αγανακτισμένων". Δείτε φωτoγραφίες και βίντεο ντοκουμέντο από την ...προετοιμασία τους!

58.649views 0shares

Φωτογραφίες ντοκουμέντο είναι αυτές που αναρτήθηκαν στο real-democracy.gr οι οποίες έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου και όχι μόνο.

Όπως θα δείτε και εσείς στην πρώτη φωτογραφία απεικονίζεται ένας νεαρός, ο οποίος σπρώχνει ένα καροτσάκι από super market γεμάτο με αντικείμενα που θυμίζουν καδρόνια και σίδερα!

Στις άλλες δύο απεικονίζονται νεαροί που πέρνουν στα χέρια αντίστοιχα αντικείμενα και όλα αυτά δίπλα από μία ομάδα αστυνομικών!

Το περίεργο, που γεννάει και ερωτηματικά, είναι πως αυτοί οι νεαροί είναι δίπλα από μία ομάδα αστυνομικών η οποία απλά παρακολουθεί τις κινήσεις του.

Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως πρόκειται για τους επονομαζόμενους «γνωστούς-αγνώστους», που έφτασαν σήμερα στο Σύνταγμα για να αμαυρώσουν των ειρηνικό αγώνα των «αγανακτισμένων» που κρατά 22 ημέρες. Μέσα σε αυτές τις 3 εβδομάδες δεν είχε δημιουργηθεί το παραμικρό. Ήρθε όμως η ώρα οι συγκεκριμένοι , μάλλον εντολοδόχοι», να καταστρέψουν αυτόν τον ειρηνικό και ουσιαστικό αγώνα.

Το καίριο ερώτημα που γεννάται αυτή την ώρα είναι ποιους σκοπούς εξυπηρετούν τα συγκεκριμένα άτομα, που φαίνονται να προετοιμάζουν το πεδίο μάχης μπροστά στα μάτια αστυνομικών οι οποίοι κάθονται άπραγοι και παρακολουθούν.

Η απάντηση της αστυνομίας

«Στις φωτογραφίες απεικονίζονται αστυνομικοί να μεταφέρουν κατασχεμένα υλικά στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής» , είπε πριν από λίγο ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Αθανάσιος Κοκκαλάκης. Ο εκπρόσωπος είπε πως όλοι οι άνδρες που απεικονίζονται στο video, είναι άνδρες της ασφάλειας και πως από το σημείο έχει συλληφθεί ένας 33χρονος αλλοδαπός που μετέφερε στο σημείο τα αντικείμενα.

Πηγή: newstoday.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τραυματίας κουκουλοφόρος με ...αστυνομική ταυτότητα!