Facebook Pixel Ο «βιότοπος» του κ. Πάσχου Μανδραβέλη
Life
| 2011-06-15 16:37:00

Ο «βιότοπος» του κ. Πάσχου Μανδραβέλη

Ο «βιότοπος» του κ. Πάσχου Μανδραβέλη

Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν ήδη στο διαδίκτυο είναι αψευδείς μάρτυρες. Κάποιοι έχουν φέρει ξύλινα λοστάρια και τα ξεφορτώνουν μπροστά στα μάτια των ανδρών των ειδικών δυνάμεων.

Γράφει ο Γιώργος Χελάκης...

Μπορεί ο κ. Πάσχος Μανδραβέλης να ελεεινολογεί κατά της Αριστεράς κουνώντας της επιτιμητικά το δάκτυλο θεωρώντας την (πάλι) υπεύθυνη για τα επεισόδια αλλά δεν μας λέει τίποτα για τις συγκεκριμένες φωτογραφίες. Μήπως είναι μέλη ή στελέχη της Αριστεράς αυτή που οπλίζονται με καδρόνια υπό την αυστηρή επιτήρηση των ΜΑΤ. Μήπως τον πληροφόρησε ο τραυματισμένος Τάσος Τέλογλου ότι τον ξυλοκόπησαν αριστεροί;

Για πιο ακριβώς πράγμα εγκαλεί την Αριστερά. Οτι δεν είναι επαρκώς εκπαιδευμένη στη χρήση λοστών για να απωθεί τους κουκολοφόρους όπως κάνουν οι ακροδεξιοί και τα μέλη της "Χρυσής Αυγής".

Αλήθεια ποιο συμφέρον έχει - κατά τον Πάσχο Μανδραβέλη - η Αριστερά αν διαλυθούν οι συγκεντρώσεις και ο κόσμος επιστρέψει στα σπίτια του.

Δικαίωμα του έγκριτου αναλυτή είναι να κολακεύει από τα μικρόφωνα του ΣΚΑΪ τους ακροδεξιούς και να δείχνει με το δάκτυλο την Αριστερά.

Δικαίωμα μας να πιστεύουμε ότι στον βιότοπο όσων υπηρετούν το σύστημα και βάλουν πλάτη για να περάσουν τα εξουθενωτικά μέτρα της κυβέρνησης και των τοκογλύφων της τρόικας, ανθούν λουλούδια σαν τον ίδιο. Αξιος ο μισθός του. Η ακροδεξιά οφείλει να μην ξεχάσει τις υπηρεσίες που της πρόσφερε.

Οσο για τα καδρόνια είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια που δεν θα της... επιτρέψουμε να θέσει σε αμφισβήτηση τις απόλυτες αλήθειες του κ. Μανδραβέλη...

Υ.Γ. Ο κουκουλοφόρος που βρέθηκε να έχει ταυτότητα αστυνομικού προφανώς ήταν εγκάθετος του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να αποδυναμώσει τους ισχυρισμούς του έγκυρου σχολιαστή παλιά κόλπα της Αριστεράς. Τα ξέρουμε τώρα...

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags