19/06/11 - 21:04

Η... μάχη των αθλητικών ραδιοφωνικών σταθμών

Στην πρώτη θέση της αθλητικής ενημέρωσης στα ερτζιανά ο NovaΣΠΟΡ FM, ακολουθεί η ΕΡΑ και ο Sentra.

Η... μάχη των αθλητικών ραδιοφωνικών σταθμών
45.775views 0shares

Με ποσοστό 7,4% ο NovaΣΠΟΡ FM παραμένει πρώτος ραδιοφωνικός σταθμός στην αθλητική ενημέρωση. Η ΕΡΑ ΣΠΟΡ ακολουθεί με 3,7%, ενώ τρίτος είναι ο Sentra FM με 1,8%.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ΣΚΑΪ παραμένει στην πρώτη θέση των ενημερωτικών με 12,9% στο τρίμηνο από 7/3/2011 έως 12/6/2011, σύμφωνα με την έρευνα της Focus Bari για λογαριασμό της ΑΕΜΑΡ.

Μεγάλη άνοδος για τον Μελωδία που βρίσκεται στην 3η θέση της γενικής κατάταξης με 7,5%.

Ψήφισμα Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων

Η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων, ενέκρινε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα που κατέθεσαν η ΠΟΕΣΥ , η ΕΣΗΕΑ και η ΕΣΗΕΜ-Θ. Η ετήσια Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων που έλαβε χώρα στο Βελιγράδι της Σερβίας από τις 15 έως τις 17 Ιουνίου του 2011.

Λαμβάνοντας υπόψη τα σχέδια της Κυβέρνησης που έγιναν γνωστά στις αρχές Ιουνίου, να περιορίσει ή να διακόψει την λειτουργία μερικών από τους περιφερειακούς Σταθμούς της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης ΕΡΤ Α.Ε.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η συνεχιζόμενη κρίση στην Ελλάδα, επηρεάζει άμεσα την Δημόσια Ραδιοτηλεόραση. Σημειώνοντας ότι τα μέτρα που λαμβάνονται από την Ελληνική κυβέρνηση έχουν άμεσο στόχο τους εργαζόμενους που ήδη υποφέρουν από την περικοπή του 30% και πλέον των μισθών τους. Σημειώνοντας την αυξανόμενη ανησυχία για τον αριθμό των ανέργων ανάμεσα σε δημοσιογράφους, παραγωγούς και τεχνικούς.

Εκφράζοντας την ανησυχία για τους περιορισμούς στον ρόλο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.

Πιστεύοντας ότι η συνεχιζόμενη κατάσταση έχει σοβαρές επιπτώσεις πάνω στην ποιότητα του προγράμματος και είναι απειλή στην Δημοκρατία και το δικαίωμα της κοινωνίας των πολιτών να λαμβάνει πληροφόρηση μέσω της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.

Καλεί σε αλληλεγγύη και αναθέτει στην Διοίκηση και στην Επιτροπή για την Δημόσια Ραδιοτηλεόραση να υπερασπιστούν την Ελληνική Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, τους δημοσιογράφους των οποίων η εργασία απειλείται και να εργαστούν στενά με τις Ελληνικές Ενώσεις για την προστασία και την ανάπτυξη της ποιότητας της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ