Facebook Pixel Αγανακτισμένοι και με τις ομάδες…
Life
| 2011-06-19 23:09:00

Αγανακτισμένοι και με τις ομάδες…

Αγανακτισμένοι και με τις ομάδες…

Γέμισε πάλι το Σύνταγμα, όμως δεν υπάρχουν μόνο οι αγανακτισμένοι από την οικονομική κρίση και τα κόμματα. Μάλλον κι οι οπαδοί των ομάδων έχουν αρχίσει κι αυτοί να αγανακτούν!

Κι αυτοί, βέβαια, μπορεί να μην κατεβαίνουν στο Σύνταγμα, αλλά ίσως να το δείξουν ως ένα βαθμό με την απροθυμία τους να πάνε στο γήπεδο όταν ξεκινήσουν οι επίσημες διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός κάθε μέρα αγοράζει δέκα παικταράδες. Από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, όμως. Κανονικά μέχρι τώρα έχει πάρει έναν τερματοφύλακα κι ένα αριστερό μπακ (δανεικό).

Στον Παναθηναϊκό ο Ζιλμπέρτο έφυγε, με τον Σισέ ένας θεός ξέρει τι θα γίνει και κατά τα άλλα δεν κουνιέται φύλλο. Άβυσσος τα της ΠΑΕ.

Η ΑΕΚ τρώει πόρτα από ομάδα Β’ εθνικής για τον πιτσιρικά Γεωργιάδη. Και μόνο ότι κάνει πλάκα ο Θεοδωρίδης, ακόμα και στις δηλώσεις του, λέει πολλά. Και μέχρι τώρα η Ένωση την έχει βγάλει με επιλογές που δεν κάνουν γκελ στον κόσμο.

Στον ΠΑΟΚ δεν τα βρίσκουν ούτε καν με τον Τσιρίλο, που παίζεται μήπως πάει στην Κύπρο.

Πάνω – κάτω τα ίδια γίνονται σε όλες τις ομάδες.

Είναι, λοιπόν, να μην αγανακτούν οι οπαδοί; Η κρίση έχει κτυπήσει για τα καλά και τις πόρτες των ΠΑΕ. Με εξαίρεση ίσως τον Ολυμπιακό. Και οι μόνες που πιστεύουν ακόμα ότι θα γίνουν τρομερές μεταγραφές είναι οι εφημερίδες, που κάθε μέρα «ανακαλύπτουν» πρώτα ονόματα για τις ελληνικές ομάδες.

Οι εποχές των αεροδρομίων, όμως, έχουν περάσει – μάλλον – ανεπιστρεπτί. Και κρίμα. Ο κόσμος, ειδικά αυτή την εποχή, είχε ανάγκη μερικές χαρές από το ποδόσφαιρο κι από τις ομάδες. Οι προετοιμασίες, όμως, αρχίζουν σε λίγο και το σκηνικό παραμένει μίζερο…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags