22/06/11 - 13:10

Ξυλοδαρμός 30χρονης υπαλλήλου διοδίων

Αγριο ξυλοδαρμό υπαλλήλου διοδίων κατήγγειλε χθες η εταιρεία Νέα Οδός που λειτουργεί τον αυτοκινητόδρομο Αθήνας - Λαμίας.

Ξυλοδαρμός 30χρονης υπαλλήλου διοδίων
59.029views 0shares

Το περιστατικό συνέβη στις 9.30, το βράδυ της Δευτέρας, όταν ομάδα 50 ατόμων από το κίνημα κατά των διοδίων, κατέλαβαν τον σταθμό στις Αφίδνες. Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας, ένα άτομο επιτέθηκε σε εισπράκτορα της εταιρείας, μια γυναίκα 30 χρόνων, η οποία εκείνη τη στιγμή έδινε την απόδειξη σε διερχόμενο οδηγό, ο οποίος επιθυμούσε να πληρώσει.

Το μέλος της ομάδας έκλεισε απότομα το τζάμι της καμπίνας με αποτέλεσμα να χτυπήσει την υπάλληλο στο χέρι. Η υπάλληλος προπηλακίστηκε και από άλλα άτομα, υβρίστηκε και εγκλωβίστηκε μέσα στην καμπίνα, το παράθυρο της οποίας έσπασαν οι διαδηλωτές με τα κοντάρια των πανό χτυπώντας την.

Η υπάλληλος φυγαδεύτηκε από αστυνομικούς της Τροχαίας Αφιδνών έπειτα από 20 λεπτά στο κεντρικό κτίριο της εταιρείας. Οι διαδηλωτές πολιόρκησαν το κτίριο και δεν επέτρεψαν σε ασθενοφόρο να παραλάβει την υπάλληλο. Χρειάστηκε πάλι η επέμβαση της αστυνομίας. Τελικά η εισπράκτορας, σε κατάσταση σοκ, μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου διαγνώστηκε "κάκωση αυχένα, κεφαλής, αριστερού ώμου και κοιλιακής χώρας μετά από αναφερόμενο ξυλοδαρμό".

Οπως πληροφορηθήκαμε από την εταιρεία Νέα Οδός, η υπάλληλος εξήλθε χθες το απόγευμα από το νοσοκομείο αλλά είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ.Οι καταλήψεις στον σταθμό των Αφιδνών έχουν ξεκινήσει από τον Οκτώβριο του 2009. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται επεισόδια, ωστόσο σύμφωνα με εκπροσώπους της εταιρείας, κατά το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται κλιμάκωση και το προχθεσινό επεισόδιο ήταν το πιο σοβαρό.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ