Facebook Pixel Έλεος με τα δελτία για τις συγκοινωνίες
Life
| 2011-01-12 20:15:00

Έλεος με τα δελτία για τις συγκοινωνίες

Έλεος με τα δελτία για τις συγκοινωνίες

Ρε παιδιά, πρέπει να τελειώσει αυτό το μαρτύριο της σταγόνας κάθε μέρα. Σε όλα τα κανάλια, τα ραδιόφωνα, τα σάιτ γίνεται ανά 24ωρο αναγγελία συγκοινωνιακού δελτίου, όπως με τα δελτία καιρού.

Για αύριο, για παράδειγμα, το ανακοινωθέν λέει: «Χωρίς αστικές συγκοινωνίες θα μείνει η Αθήνα καθώς οι εργαζόμενοι κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους. Συγκεκριμένα τόσο οι εργαζόμενοι στο ΜΕΤΡΟ, στον ΗΣΑΠ και στον Προαστιακό όσο και συνάδελφοί τους στα λεωφορεία και στα τρόλεϊ έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία».

Αυτό, όμως, γίνεται κάθε μέρα. Δεν είναι είδηση πια. Μια με τις απεργίες, μία με τις στάσεις εργασίας, δεν κυκλοφορεί τίποτα. Ποιο είναι το νόημα; Συγκοινωνίες γιόκ. Κι αν πέσετε κατά τύχη πάνω στην ώρα που υπάρχει συγκοινωνία, τότε μπείτε μέσα και πηγαίνετε στην δουλειά σας. Θα είναι σα να πιάσατε το Τζόκερ. Διαφορετικά, κόψτε το με τα πόδια ή νοικιάστε ποδήλατο. Πού θα πάει; Θα το συνηθίσετε.

Στο εξής, λοιπόν, η ενημέρωση θα πρέπει να γίνει μια κι έξω όταν θα αποκατασταθεί η όλη κατάσταση. Αυτή θα είναι η είδηση. Όταν θα λειτουργούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, όχι όταν δεν θα κινείται τίποτα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags