Facebook Pixel «Δεν είμαι εγώ…»
Life
| 2011-06-25 13:20:00

«Δεν είμαι εγώ…»

«Δεν είμαι εγώ…»

Ο Γιάννης Κόντης αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ο συνομιλητής του Αχιλλέα Μπέου στην δικογραφία με το όνομα Δημήτρης είναι ο ίδιος. Τι λέει για την εμπλοκή Αραβίδη και Κόκε στη δικογραφία.

Οι νέοι διάλογοι οι οποίοι είδαν το φως της δημοσιότητας και εμπεριέχονται στην δικογραφία της υπόθεσης στημένων παιχνιδιών είναι αποκαλυπτικοί.

Σε έναν από αυτούς όμως δημιουργείται σύγχυση καθώς αναφέρεται ότι ο Αχιλλέας Μπέος συνομιλεί με τον Δημήτρη Κόντη παράγοντα του Άρη!

Άδω ξεκινάει η... σύγχυση καθώς το επίθετο και η ιδιότητα συνδέονται με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ αλλά το όνομα παραπέμπει σε άλλο πρόσωπο.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μπέος αποκαλεί τον συνομιλητή του με το υποκοριστικό «Τάκη», το οποίο δεν μπορεί να αποτελεί καμία εκδοχή του «Γιάννης».

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Αρης ήταν έξαλλος σήμερα το με αυτούς που τον συνδέουν με το θέμα: «Δεν έχω καμία σχέση με αυτή την συνομιλία, ούτε κάποιο συγγενικό μου πρόσωπο ασχολείται με στοιχήματα», είπε ορθά-κοφτά μιλώντας στο sport24.gr και συμπλήρωσε: «Ποτέ άλλωστε δεν αποκάλεσα τον Νικόλα Πατέρα ως ‘Μούσια’. Σε όλες τις συζητήσεις τον αναφέρω με το όνομα του».

-Ποια η άποψη σας για τους διαλόγους του Αραβίδη και του Κόκε που εμπλέκονται σε στοιχηματικές ιστορίες;
«Εκτιμώ ότι δεν είναι θέμα του Άρη, ούτε προκύπτει κάτι επιβαρυντικό. Ο Άρης δεν μπορεί να απαγορεύει στους παίκτες τον στοιχηματισμό αρκεί να μην ακουμπάνε παιχνίδια της ομάδα μας και να μην παίζουν στο παράνομο. Από εκεί και πέρα μπαίνουν μόνο ηθικά ζητήματα».

-Θα ασχοληθεί η διοίκηση με το θέμα;
«Ναι, με όλα αυτά τα θέματα θα ασχοληθούμε την Δευτέρα».

Πηγή: sport24.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags