25/06/11 - 13:59

«Ο Γιώργος δεν είναι ικανός»!

«Αν ζούσε ο Ανδρέας δεν θα επέτρεπε στο ΔΝΤ να μπει στη χώρα», είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι «δεν θα χαιρόταν με τη σημερινή διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και του γιου του, δεν ήταν αυτά τα οράματά του».

«Ο Γιώργος δεν είναι ικανός»!
50.064views 0shares

Μιλώντας σε μεσημεριανή εκπομπή, η κ. Λιάνη θύμισε ότι πάνω στον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου παραμένει η φράση του «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», κατηγορώντας τη σημερινή κυβέρνηση πως φροντίζει για το αντίθετο.

Τα παράπονα που εκφράζει προς τον πρωθυπουργό, υποστήριξε πως δεν είναι επί προσωπικού αλλά πως είναι παράπονα σύσσωμου του ελληνικού λαού.

«Δεν είναι βεντέτα», είπε, προσθέτοντας ότι «ο Αντρέας έφτιαξε κάποτε ένα ΠΑΣΟΚ δυνατό, δημοκρατικό, για τα συμφέροντα όλου του ελληνικού λαού... η σημερινή κυβέρνηση στηρίζει ένα ΠΑΣΟΚ, το οποίο στηρίζει περισσότερο το κεφάλαιο, τους διεθνείς τοκογλύφους, που πίνουν το αίμα του λαού».

Μεταξύ άλλων η κ. Λιάνη Παπανδρέου μιλώντας και στον Βήμα FM, υποστήριξε πως ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει τα πολιτικά χαρίσματα του πατέρα του, σημειώνοντας πως ο Ανδρέας ήταν ο τελευταίος ηγέτης.

«Δεν μπορούμε να βαφτίζουμε το κρέας ψάρι», είπε χαρακτηριστικά με δηκτικό τρόπο για τον νυν πρωθυπουργό, με την ευχή να «γκαστρωθεί ξανά η ιστορία και να βγάλει κάποιον νέο ηγέτη». «Θα πρέπει να γεννηθεί κάτι από τις στάχτες, αλλιώς αλίμονό μας», κατέληξε.

Πηγή: cosmo.gr