25/06/11 - 14:49

Έβαλε τα κλάματα στον «αέρα» ο Κούγιας!

Σε κλάματα ξέσπασε ο Αλέξης Κούγιας όταν παρουσιαστής ραδιοφωνικού σταθμού του διάβασε τον διάλογο που είχε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ηλιούπολης, Γιώργος Τσακογιάννης με «πρόεδρο»! Ήταν τόσο μεγάλο το σοκ, που έκλεισε το τηλέφωνο.

Έβαλε τα κλάματα στον «αέρα» ο Κούγιας!
27.349views 0shares

«Γιατί δεν μου το είπαν για να με προστατεύσουν; Έπρεπε να μου το πει η αστυνομία και ο πρόεδρος», είπε ο Κούγιας μιλώντας στον «FM 100», ο οποίος από το σοκ έβαλε τα κλάματα και έκλεισε το τηλέφωνο.

Ο πρώην βαρυποινίτης, Γιώργος Τσακογιάννης στις αρχές Μαρτίου στέλνει ένα μήνυμα, σε άγνωστο μέχρι στιγμής για την ανάκριση άνδρα γράφοντάς του:

«ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΗ ΣΕ ΑΓΧΩΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ ΘΑ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΣΕ ΦΟΒΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ».

Στη συνέχεια, ο Τσακογιάννης τηλεφωνεί στον άνδρα που ονομάζει πρόεδρο και εκείνος τον ευχαριστεί για το μήνυμα που του έστειλε και αμέσως μετά του απαντά να μην αγχώνεται.

Ακολουθεί ο διάλογος που σόκαρε τον Αλέξη Κούγια:

Γ: Αυτά είναι τελείως μ… οι κασέτες δεν μετράνε από χρόνια
Α: Ναι, ναι
Γ: Και ούτε είναι ότι είσαι σε αυτό, μπορεί να έχει γίνει μοντάζ, μπορεί να έχουν γίνει μοντάζ. Να το ξέρεις αυτό στο λέω αλήθεια έτσι; Εγώ πήγα στο δικαστήριο για ανθρωποκτονίες για τέτοια να το ξέρεις.
Α: Το ξέρω, το ξέρω
Γ: Αυτός ο καραγκιόζης που βγαίνει τώρα να κάνει ντόρο, ο Κούγιας, βγαίνει τώρα ξέρεις γιατί;
Α: Είπε και σένα ε;
Γ: Εντάξει δεν πρέπει να φάει πέντε σκαμπίλια στα πόδια τώρα; Τέλος πάντων ξέρεις κάτι μη του κάνεις τώρα καμιά χάρη με τον μ…
Α: Τρελός είσαι ρε
Γ: Αυτός ξέρεις γιατί τα κάνει αυτά;
Α: Για να ανέβει
Γ: Για να κάνει ότι δεν τρέχει τίποτα
Α: Το ξέρω ρε συ τι μου λες αφού βγήκε και είπε για τον διαιτητή που είναι για να πάει πρώτη εθνική…