Facebook Pixel Το ήθελαν και "έφαγαν" και τους …Τσετσένους!
Life
| 2011-06-26 13:16:00

Το ήθελαν και "έφαγαν" και τους …Τσετσένους!

Το ήθελαν και "έφαγαν" και τους …Τσετσένους!

Ο Γιάννης Σερέτης γράφειγια τα «στημένα» πιστεύοντας πως θα εξελιχθεί σε μια τεράστια υπόθεση φοροδιαφυγής παρά σε «αθλητική» βρώμικη ιστορία καθώς ήθελαν από «ψηλά» να προχωρήσει το θέμα.
 

· Είναι τρελό να πιστεύει κάποιος ότι θα καταδικαστούν όλοι όσοι κατηγορούνται στην υπόθεση με τα στημένα, η οποία πιθανότατα θα εξελιχθεί περισσότερο προς μια τεράστια υπόθεση φοροδιαφυγής παρά σε μια «αθλητική» βρώμικη ιστορία. Παρατηρώ, όμως ότι ήδη το κόστος για πολλούς από τους εμπλεκόμενους στους διαλόγους είναι άμεσο και μεγάλο.

Ο Μπουρούσης (από…σπόντα) αποχαιρετά, ο Μενδρινός κλήθηκε σε απολογία, οι διαιτητές και οι υπάλληλοι της ΕΠΟ ξηλώθηκαν, ο Μαρινάκης στιγματίζεται «χοντρά» για δεύτερη φορά και πολλοί ζητούν την παραίτησή του, άνθρωποι οι οποίοι ένιωθαν ατρόμητοι, βασιλιάδες, ανέγγιχτοι, που αισθάνονταν ως οι «γ…ω» και δ…ω» (οι πιο έξυπνοι χωρίς να το διαφημίζουν, απλώς κάνοντας τη «δουλειά» τους, οι πιο ανόητοι με λεκτικό θράσος), τώρα αντιλαμβάνονται ότι τελικά ορισμένοι απ΄ αυτούς που θεωρούσαν μακάκες σε ένα ανυπόληπτο κράτος, τελικά είχαν άντερα.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags