Facebook Pixel Ξανά βροχές
Life
| 2011-06-29 07:30:00

Ξανά βροχές

Ξανά βροχές

Αστατο καιρό με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως μετά το μεσημέρι σε αρκετές ηπειρωτικές περιοχές, καθώς και σε νησιωτικά τμήματα του Ιονίου και του Ανατολικού κυρίως Αιγαίου, περιμένουμε την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 30 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και πρόσκαιρα τοπικά στα βόρεια ισχυροί.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν με πιθανότητα να εκδηλωθεί πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα κυρίως στα βόρεια, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 27 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι.

Πηγή: meteo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags