Facebook Pixel Παίζουν τις κουμπάρες! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-06-29 22:36:00

Παίζουν τις κουμπάρες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παίζουν τις κουμπάρες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει κύριους με λοστούς, μάσκες και κράνη να περιθάλπονται από τα ΜΑΤ και μετά να… καταφεύγουν ανενόχλητοι στην Βουλή! «Θα το ερευνήσουμε», λέει η Αστυνομία.

Το σχετικό βίντεο, που προβλήθηκε στις ειδήσεις του ALTER, μας αφήνει πολλά ερωτηματικά σχετικά με τα σημερινά, πολύ σοβαρά επεισόδια, που έλαβαν χώρο στο σύνταγμα, τη στιγμή που στην Βουλή ψηφιζόταν το «μεσοπρόθεσμο».

Το σχετικό βίντεο δείχνει τις δυνάμεις των ΜΑΤ να περιθάλπουν κάποιους κύριους με κουκούλες και κράνη και μετά να τους αφήνουν να φύγουν. Γιατί άραγε δεν συλλαμβάνεται ο κύριος που κρατάει τον λοστό; Και στο τέλος που πάνε όλοι αυτοί; Προς την βουλή; Και ο κύριος με το κράνος τι λόγο έχει να κρύβεται;
 

Φαίνεται λοιπόν, ότι οι αστυνομικοί και οι κύριοι με τους λοστούς, τις μάσκες και τα κράνη… παίζουν τις κουμπάρες. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας κ. Αθ. Κοκκαλάκης πάντως, μιλώντας στο newsbeast.grτόνισε ότι «το βίντεο αυτό θα το ερευνήσουμε με τη σειρά μας και παρακαλούμε όποιος έχει στοιχεία να τα καταγγείλει στον εισαγγελέα». Ο Χατζηνικολάου ωστόσο, μιας και το βίντεο προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Allter, ανέφερε ότι αύριο κιόλας θα το πάει στον εισαγγελέα…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags