Facebook Pixel "Μαλλιοτράβηγμα" Κανέλλη-Παπαχρήστου στον αέρα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-07-01 11:59:00

"Μαλλιοτράβηγμα" Κανέλλη-Παπαχρήστου στον αέρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Μαλλιοτράβηγμα" Κανέλλη-Παπαχρήστου στον αέρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Άγριος καυγάς ξέσπασε σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ανάμεσα στη Λιάνα Κανέλλη και τον Γιώργο Παπαχρήστο.

Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος των Νέων, παρενέβη τηλεφωνικά στο κεντρικό δελτίο του Alter, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τους χαρακτηρισμούς που έκανε η βουλευτής του Κ.Κ.Ε στον τίτλο των νέων «155 ψήφοι=120 δις ευρώ».

«Θέλω να συστήσω στην κυρία Κανέλλη ότι αν πρέπει να ντρέπεται για κάτι είναι γι’ αυτά που λέει κατά καιρούς. Να λέτε για τα "Νέα" ότι ντρέπεστε και για τους τίτλους;», είπε ο κ. Παπαχρήστος.

Σε έντονους τόνους η κ. Κανέλλη του απάντησε πως «μου απαγορεύετε να σχολιάζω τίτλους εφημερίδας; Έλεος κύριε Παπαχρήστο έλεος! Θα μου κάνεις εσύ συστάσεις εμένα; Ιερά Εξέταση είσαι;».

Ο κύριος Παπαχρήστος με τη σειρά του είπε πως «είναι απίστευτο, αδιανόητο και ρατσιστικό που μιλήσατε για σκουρόχρωμους ανθρώπους. Αν θέλετε να σας παίρνουμε τηλέφωνο κάθε απόγευμα να σας ρωτάμε τι τίτλους πρέπει να βάλουμε στην εφημερίδα μας».

Με την κ. Κανέλλη να του απαντά «σε διατεταγμένη υπηρεσία είσαι; Έχω 20 αντιρατσιστικά βραβεία στην πλάτη μου. Ποιος είσαι εσύ μωρέ που θα μου κάνεις συστάσεις;».

Πηγή: cosmo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags