04/07/11 - 19:42

Δωρέαν Internet στα ΚΤΕΛ;

Απίστευτο και όμως πραγματικό. Εδώ ο κόσμος χάνεται και το… γατί χτενίζεται.

Δωρέαν Internet στα ΚΤΕΛ;
45.256views 0shares

Πρόσβαση στο Internet δωρεάν θα έχουν οι επιβάτες στο υπεραστικό δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα. Ο λόγος είναι πως το ΚΤΕΛ Αττικής θα εγκαταστήσει -πιλοτικά- στα λεωφορεία της συγκεκριμένης γραμμής το Moovbox M200, που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα η Infotrip, προσφέροντας σύνδεση στο Διαδίκτυο μέσω WiFi.

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με τις συγκοινωνιακές γραμμές του ΚΤΕΛ Αττικής θα επωφελούνται από τη δωρεάν πρόσβαση σε Internet hotspots σε ευρυζωνικές ταχύτητες έως και αρκετά megabits ανά δευτερόλεπτο. Γέφυρα

Το Moovbox M200 λειτουργεί ως γέφυρα ανάμεσα σ' ένα όχημα δικτύων υψηλής ταχύτητας δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων 3G/HSPA, EV-DO και Wi-MAX παρέχοντας Wi-Fi πρόσβαση. Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η δωρεάν υπηρεσία Wi-Fi στα οχήματα αποτελεί ένα πολύ καλό τρόπο ώστε να ενθαρρύνει τους πολίτες να χρησιμοποιούν το λεωφορείο αντί για το αυτοκίνητο και να αξιοποιούν όσο το δυνατόν καλύτερα το χρόνο ταξιδιού τους, καθισμένοι αναπαυτικά, διαβάζοντας τα e-mail τους, χρησιμοποιώντας το Internet και συμμετέχοντας σε όλες τις υπηρεσίες κοινωνικές δικτύωσης.