Facebook Pixel «Μακριά τα χέρια από τη γυναίκα και το παιδί μου!»
Life
| 2011-07-05 15:29:00

«Μακριά τα χέρια από τη γυναίκα και το παιδί μου!»

«Μακριά τα χέρια από τη γυναίκα και το παιδί μου!»

Επίθεση κατά της οικογένειάς του κατήγγειλε σήμερα στη Βουλή o υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής. 

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του Χρήστου Παπουτσή, στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας της Βουλής, ότι κάποιοι απειλούν τη γυναίκα και το παιδί του.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, σε δραματικούς τόνους, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα, τονίζοντας: «Δεν είμαι από εκείνους που φιμώνομαι εύκολα. Δεν δέχτηκα ποτέ και δεν εντυπωσιάστηκα ποτέ ούτε από την ιδεολογική ούτε από την πολιτική τρομοκρατία κανενός».

Aφού έκανε λόγο για «ανήθικους», «ανέντιμους» και «δειλούς» προειδοποίησε: «Μακριά τα χέρια από τη γυναίκα μου και το παιδί μου».

«Δεν αισθάνομαι κατηγορούμενος, αλλά κατήγορος όλων εκείνων που προκαλούν βία. Έχω πει στο δημόσιο λόγο μου ότι η βία φέρνει βία, από όπου και αν προέρχεται», τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, καταγγέλλοντας ταυτόχρονα ότι δέχονται επιθέσεις ο ίδιος και η οικογένεια του.

«Δεν πρόκειται να με τρομάξει η ιδεολογική πολιτική τρομοκρατία. Γίνεται από δειλούς και ανέντιμους», πρόσθεσε ο κ. Παπουτσής και αναρωτήθηκε: «Έχουν σκεφτεί αυτοί που δεν βρίσκουν μια λέξη να καταδικάσουν αυτά τα φαινόμενα κατά συναδέλφων μου και υιοθετούν τέτοιες πρακτικές, τι θα γίνει αν απευθυνθούμε και εμείς στους ψηφοφόρους μας;».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags