Facebook Pixel Τραυλός κατά Κούγια!
Life
| 2011-07-07 17:16:00

Τραυλός κατά Κούγια!

Τραυλός κατά Κούγια!

Ο μάνατζερ Αγγελος Τραυλός, ένας εκ των 83 κατηγορουμένων για την "παράγκα Νο2 παραχώρησε δηλώσεις στις οποίες υποστηρίζει ότι "ο Αλέξης Κούγιας πιέζει φορτικά τους Πιλάβιο-Κουρίδη να κάνουν τα στραβά μάτια στην πλαστογραφία της Παναχαϊκής"

"Ο κ.Κούγιας πιέζει την ΕΠΟ να δώσει αύριο άδεια στην Παναχαϊκή, ενώ όλοι ξέρουν ότι έχει καραμπινάτη πλαστή φορολογική ενημερότητα", δήλωσε στo blog της "Δίκης" ο μάνατζερ Αγγελος Τραυλός, ένας εκ των 83 κατηγορουμένων για την "παράγκα Νο2".

Ο κ.Τραυλός κατηγόρησε τον πρόεδρο της Παναχαϊκής για μηδενικά συμβόλαια ποδοσφαιριστών: "Εχω στα χέρια μου διπλά συμβόλαια και την αποκλειστική ευθύνη την έχει ο κ.Κούγιας. Θα τα καταθέσω στο ΣΔΟΕ".

Παράλληλα είπε ότι "ο λογιστής της Παναχαϊκής που κατηγορείται για την πλαστή ενημερότητα, ήταν και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ. Η ΕΠΟ πρέπει να τηρήσει τη νομιμότητα και ο κ.Κούγιας να πάψει να πιέζει φορτικά τους κυρίους Πιλάβιο-Κουρίδη για να "κάνουν τα στραβά μάτια" με την πλαστογραφία, για την οποία ευθύνεται αποκλειστικά η ΠΑΕ Παναχαϊκή".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags