Facebook Pixel «Με βίαζε ο πεθερός και ένας γείτονας»
Life
| 2011-01-14 13:36:00

«Με βίαζε ο πεθερός και ένας γείτονας»

«Με βίαζε ο πεθερός και ένας γείτονας»

Απίστευτη καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Λαγανά από 20χρονη γυναίκα...
 

Τον πεθερό της, αλλά και έναν γείτονά της, κατήγγειλε, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ημέρα της Ζακύνθου», μια 20χρονη Ρουμάνα, η οποία διαμένει μαζί με τον σύζυγό της στην περιοχή του Μαχαιράδου.

Όπως υποστηρίζει η ίδια, ο πεθερός της τη βίασε δύο φορές πριν από έναν μήνα, ενώ καταγγέλλει πως ο ίδιος άνθρωπος πήρε χρήματα από έναν Αλβανό γείτονά της και τον έβαλε μέσα στο σπίτι της, με αποτέλεσμα να τη βιάσει και αυτός, δύο φορές επίσης.

Η καταγγέλλουσα αναφέρει ότι οι βιασμοί της γινόταν τις ώρες που ο άνδρας της βρισκόταν στη δουλειά του, ενώ πρόσθεσε πως την τελευταία φορά η ίδια εξαναγκάστηκε να κάνει στοματικό έρωτα στον γείτονά της.

Το τελευταίο περιστατικό έλαβε χώρα, όπως λέει η ίδια, πριν από δύο ημέρες, και έτσι η Αστυνομία κίνησε τη διαδικασία του αυτοφώρου, συλλαμβάνοντας τους εμπλεκόμενους.

Ωστόσο, εκείνο που απασχολεί την Αστυνομία είναι το γιατί η Ρουμάνα δεν κατήγγειλε τα όσα της συνέβησαν την ώρα που έγιναν, παρά προτίμησε να αποτανθεί στις Αρχές έναν μήνα μετά. Παράλληλα, οι βιασμοί που ισχυρίζεται δεν μπορούν να αποδειχθούν ιατρικά, δεδομένου ότι έχει περάσει αρκετός καιρός.

Το Αστυνομικό Τμήμα Λαγανά ερευνά την όλη υπόθεση και έχει στείλει τη σχετική δικογραφία στη Δικαιοσύνη για τα περαιτέρω. Οι κατηγορούμενοι, πάντως, αρνούνται τα όσα υποστηρίζει η 20χρονη.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags