Facebook Pixel Bίασε 96 παιδιά!
Life
| 2011-01-14 15:54:00

Bίασε 96 παιδιά!

Bίασε 96 παιδιά!

Φρίκη και μόνο στο άκουσμά της προκαλεί η είδηση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την Τζακάρτα της Ινδονησίας για έναν 34χρονο πωλητή παιχνιδιών που βίασε τα τελευταία δύο χρόνια τουλάχιστον 96 ανήλικα παιδιά.

Ο 34χρονος, ο οποίος είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στην πρωτεύουσα της Ινδονησίας, Τζακάρτα, ύστερα από καταγγελία που κατέθεσαν οι γονείς ενός από τα θύματά του. 

Ο γιος των γονιών αυτών, εκμυστηρεύτηκε σε εκείνους και την αστυνομία ότι ο βιαστής-τέρας τον είχε απαγάγει για 45 μέρες, χρονικό διάστημα κατά το οποίο τον βίασε κατ’ επανάληψη και τον εξανάγκασε σε σεξουαλικές πράξεις με άλλους άνδρες.

Ο πωλητής παιχνιδιών παραδέχτηκε ότι έχει βιάσει «τουλάχιστον 96 παιδιά» ηλικίας μεταξύ 13 και 17 ετών την τελευταία διετία, εκ των οποίων πολλά τα μάζευε τυχαία από τον δρόμο ή από σταθμούς τρένων.

Οι Αρχές είπαν μάλιστα ότι ο 34χρονος κρατούσε αρχείο με λεπτομέρειες για κάθε ένα από τα θύματά του,  συμπεριλαμβανομένων ονομάτων για 16 από αυτά, ενώ είχε πέσει και εκείνος θύμα κακοποίησης όταν ήταν παιδί.

Αν η Δικαιοσύνη τον κρίνει ένοχο τότε ο 34χρονος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 15 χρόνων… μόνο…

Πηγή: newsday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags