12/07/11 - 07:31

Ο καιρός σήμερα

Πολύ ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, σποραδικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα βορειοδυτικά και βόρεια ορεινά και ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο, περιμένουμε την Τρίτη 12 Ιουλίου 2011.

Ο καιρός σήμερα
54.542views 0shares

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 17 έως 36 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 19 έως 39 βαθμούς, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 19 έως 36 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 20 έως 31 βαθμούς, αλλά η μέγιστη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στη Νότια Κρήτη θα φτάσει στους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και πρόσκαιρα τοπικά στις Κυκλάδες και στο Καρπάθιο θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια και ενισχυμένους βοριάδες περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 με 35 βαθμούς στην πόλη και στους 31 βαθμούς στα βόρεια και στις ακτές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις, με μικρή εξασθένηση το βράδυ.

Ζεστό καιρό με παροδικά αυξημένες νεφώσεις περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 33 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς.

Πηγή: meteo.gr