12/07/11 - 20:21

Βουλευτές επιστρέφουν αυτοκίνητα και αμοιβές

Δύο βουλευτές και ο πρόεδρος της Βουλής επιστρέφουν αυτοκίνητα και παραιτούνται από τις αμοιβές επιτροπών…  

Βουλευτές επιστρέφουν αυτοκίνητα και αμοιβές
34.323views 0shares

Επιστολές, με τις οποίες δηλώνουν ότι παραιτούνται από τις αμοιβές Επιτροπών και επιστρέφουν τα βουλευτικά τους αυτοκίνητα, απέστειλαν στον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο οι βουλευτές Κυριάκος Μητσοτάκης (ΝΔ) και Χαρά Κεφαλίδου (ΠΑΣΟΚ).

Ο κ. Μητσοτάκης στην επιστολή του δηλώνει ότι παραιτείται από την αμοιβή για τη συμμετοχή του στις Διαρκείς και Ειδικές Επιτροπές της Βουλής και παράλληλα επιστρέφει το βουλευτικό του αυτοκίνητο, ενώ δεν θα αξιώσει να προμηθευτεί καινούργιο.

Ο βουλευτής Β' Αθηνών της ΝΔ επικρίνει το γεγονός ότι ελάχιστοι, όπως λέει, συνάδελφοι του ανταποκρίθηκαν στην πρώτη επιστολή του, πριν ένα μήνα, ώστε να σταλεί ξεκάθαρο θετικό μήνυμα στην κοινωνία, ενώ τονίζει ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται, ώστε οι προτάσεις του να μπουν στην ατζέντα του δημόσιου διαλόγου.

Από την πλευρά της, η βουλευτής Δράμας του ΠΑΣΟΚ Χαρά Κεφαλίδου στην επιστολή της αναφέρει ότι επιστρέφει το βουλευτικό της αυτοκίνητο και παράλληλα ζητά να κατατίθενται στον Λογαριασμό Αλληλεγγύης του Κοινοβουλίου τα χρήματα από τις συμμετοχές της στις Επιτροπές.

Πηγή: Tovima.gr