Facebook Pixel Στο Σύνταγμα 49 ημέρες και συνεχίζουν…
Life
| 2011-07-12 23:10:00

Στο Σύνταγμα 49 ημέρες και συνεχίζουν…

Στο Σύνταγμα 49 ημέρες και συνεχίζουν…

Τις περαιτέρω κινήσεις τους οργανώνουν οι «Αγανακτισμένοι», οι οποίοι συγκεντρώθηκαν σήμερα για 49η ημέρα στην Πλατεία Συντάγματος.
 

 Και σήμερα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέλευση, όπου οι πολίτες κατέθεσαν τις προτάσεις τους, ανά τομέα και θεματική ενότητα, προκειμένου αύριο να συζητηθούν εκτενώς και να ληφθούν αποφάσεις.

Σχετικά με το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με την πρόθεση του Γ. Καμίνη να διώξει τις σκηνές από το Σύνταγμα οι «Αγανακτισμένοι» απάντησαν με ανακοίνωση που εξέδωσαν ότι θα αποχωρήσουν μόνο όταν το θελήσουν οι ίδιοι.

Παράλληλα, η πορεία που ξεκίνησε από τα Προπύλαια και κατευθύνθηκε προς τη Βουλή από την Πρωτοβουλία «Ένα καράβι για τη Γάζα», συναντήθηκε με τους «Αγανακτισμένους». Οι διαδηλωτές ζήτησαν την άρση της απαγόρευσης του απόπλου για το «Στόλο της Ελευθερίας», ενώ κατηγόρησαν την κυβέρνηση για τη στάση της στο συγκεκριμένο θέμα. Μάλιστα, ζήτησαν από το κίνημα των «Αγανακτισμένων» να καταδικάσει τη στάση της κυβέρνησης και να εκφράσει την αλληλεγγύη του στον αγώνα των Παλαιστινίων.

Πηγή:Newstoday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags