Facebook Pixel Ανοίγουν...νέους δρόμους
Life
| 2011-07-14 08:00:00

Ανοίγουν...νέους δρόμους

Ανοίγουν...νέους δρόμους

Τα μεγαλύτερα παιδιά του "Χαμόγελου του Παιδιού" ανοίγουν... νέους δρόμους για να στηρίξουν τη μεγάλη τους οικογένεια.

Να στηρίξουν το «Χαμόγελο του Παιδιού», σε μια δύσκολη εποχή αποφάσισαν τα μεγαλύτερα παιδιά του συλλόγου τα οποία πλέον βρίσκουν το δικό τους δρόμο στην κοινωνία, αξιοποιώντας το αγρόκτημα, στο χωριό Μαγουλάδες στην Κέρκυρα. Την ομάδα λειτουργίας του αγροκτήματος που ήδη έχει ξεκινήσει την προετοιμασία, συντονίζει μία 22χρονη που στα 10 της χρόνια βρήκε μια ζεστή αγκαλιά στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ μίλησε μαζί της για την δραστηριότητα, την ιδέα που όπως είπε γεννήθηκε πριν από λίγους μήνες, τότε δηλαδή που τα παιδιά βρήκαν τον τρόπο να εργαστούν για να στηρίξουν το δικό τους «Σπίτι».

Με αποφασιστικότητα και σθένος, το νεαρό κορίτσι που είναι σήμερα φοιτήτρια λέει:

«Στόχος μας είναι η αξιοποίηση του αγροκτήματος στην Κέρκυρα. Μέσα από ένα οργανωμένο πρόγραμμα, με ευρωπαϊκές προδιαγραφές, να λειτουργήσει ένα κέντρο το οποίο θα τροφοδοτεί όχι μόνο τα σπίτια μας αλλά και οικογένειες που στηρίζουμε. Πρόκειται να καλλιεργήσουμε βιολογικά προϊόντα, να ασχοληθούμε με την κτηνοτροφία και να δημιουργήσουμε ένα κέντρο ενημέρωσης για την προστασία του περιβάλλοντος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags