Facebook Pixel Θερινές εκπτώσεις με μεγάλες μειώσεις τιμών
Life
| 2011-07-15 07:54:00

Θερινές εκπτώσεις με μεγάλες μειώσεις τιμών

Θερινές εκπτώσεις με μεγάλες μειώσεις τιμών

Τις "μεγαλύτερες θερινές εκπτώσεις των τελευταίων ετών", υπόσχονται οι έμποροι, οι οποίες ξεκινούν επίσημα σήμερα και θα διαρκέσουν εως τις 31 Αυγούστου.


Τις "μεγαλύτερες θερινές εκπτώσεις των τελευταίων ετών", υπόσχονται οι έμποροι και καλούν τους καταναλωτές να τις εκμεταλλευθούν για να καλύψουν τις οικιακές και οικογενειακές τους ανάγκες.

Οι θερινές εκπτώσεις ξεκινούν επίσημα από σήμερα Παρασκευή και θα διαρκέσουν ως τις 31 Αυγούστου. Ωστόσο πολλά καταστήματα έχουν ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες μειώσεις τιμών και καλούν τους πελάτες τους να επωφεληθούν.

Οι καταναλωτές τις επόμενες έξι εβδομάδες θα μπορούν να αγοράζουν περισσότερα, ποιοτικότερα και επώνυμα είδη με πολύ λιγότερα χρήματα, αναφέρει η ΕΣΕΕ και τους συνιστά να ελέγχουν την τελική τιμή αγοράς, να πραγματοποιούν έρευνα για τις αγορές τους και να εμπιστεύονται τα οργανωμένα εμπορικά καταστήματα και όχι το κάθε μορφής παρεμπόριο.

Όταν διαπιστώνουν πλασματικές εκπτώσεις, οι καταναλωτές να το καταγγέλλουν στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή (τηλ. 1520).
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags